Óránként 9 ezerért már bérelhetsz apát a gyereked mellé

Borítókép: Óránként 9 ezerért már bérelhetsz apát a gyereked mellé Forrás: Fotó: Kelly Sikkema
Piaci rést talált ez a férfi és gondolta, hogy akkor gyorsan üzletet is csinál belőle: szingli anyák számára kínál apai szolgáltatásokat.

Ha valami gond, vagy probléma, esetleg hiányzó dolog, arra minden esetben megoldás kell. És ha ténylegesen nagy rá az igény, akkor előbb vagy utóbb, üzletág fog építkezni rá. Ez a férfi egy ilyenbe nyúlt bele. Jake James ugyanis rájött, milyen nagy igény van - különösen az egyedülálló anyák körében - a segítségre, nevezetesen a pótapákra. Úgyhogy elindította 'Bérelj Apát!' szolgáltatását, amelynek keretein belül nagyjából 9 ezer forintért óránként lehet őt igénybe venni.

Sajnáljuk, de a tartalmat időközben eltávolították az Instagram-ról.

Szolgáltatásai között szerepel többek között az, hogy elmegy a gyerekekért ovi-suli után és hazaviszi őket, hétvégén vigyáz rájuk és programokat csinál velük. És extra szolgáltatásokként szerepel - természetesen extra díjazásért cserébe - a vasárnap délután 4 óra utáni együttlét, a közös családi szelfi, családi eseményeken, születésnapokon való részvétel, illetve a Facebook kapcsolati státusz is. Ja, és készpénzben és kártyával is lehet nála fizetni.

A férfi egyébként eddig kamionozott, ezt szeretné abbahagyni és helyette a bérelhető apasággal pénzt keresni.

Vajon fog menni neki? Szerinted lesz, aki bérelne pótapát?

Nem csak anyák nevelnek egyedül gyermeket, hanem sok esetben apák is. Íme néhány ilyen híres apa, példaként!