Fel sem ismertük, annyira jól néz ki a 42 éves sztár!

Borítókép: Fel sem ismertük, annyira jól néz ki a 42 éves sztár!
Elképesztő fotósorozat Will Smith bombázó feleségéről!

Igaz ugyan, hogy a Sikoly óta nem igazán láttuk a filmvásznon Jada Pinkett Smith-et, a vörös szőnyegen férje, Will és gyermekei, Jaden, Willow és mostohafia, Trey társaságában viszont annál gyakrabban.


Fotó: Europress

Jada többször is nyilatkozta, hogy számára sokkal fontosabb a család, mint a karrier, és százszor inkább mondana le az utóbbiról, mint az előbbiről. Úgy tűnik, megtartotta a szavát – erre ékes bizonyíték, hogy az ő filmszínésznői pályafutása mára gyakorlatilag véget ért, míg a férje karrierje (sőt, már a fiáé is) valósággal szárnyal.
Ráadásul nem úgy tűnik, mintha megbánta volna a döntését: szabadidejében szívesen jótékonykodik, emellett meg, valljuk meg őszintén, egyáltalán nem úgy néz ki, mint egy megkeseredett és lestrapált háziasszony. Sosem láttuk őt rossz formában, ám a Net-a-Porter online luxusáruház magazinjának eheti számában megjelent fotósorozata egyenesen lélegzetelállító! Ha nem szerepel kiírva a hölgy neve, bizony, fel sem ismertük volna!


Fotó: net-a-porter.com

A 42 éves egykori színésznő és édesanya is szívesen posztol magáról sminknélküli, bikinis fotókat, amik szintén arról árulkodnak, hogy a szuper képekért nem Photoshopnak kell köszönetet mondania. "Figyelem, mindenki, aki már elhagyta a negyvenet! Ne higgyetek a pletykáknak: a korral csak jobbak leszünk!" – osztja meg velünk hitvallását a közösségi oldalon, amitől mi is rögtön jobb bőrben érezzük magunkat!


Courteney Cox is brutál jól néz ki bikiniben – pedig már 50 éves! A fotóér kattints!

Szöveg: Kocsis Melinda