Napi horoszkóp augusztus 28.: a Szüzek régi konfliktust rendezhetnek, a Halak az extrém kalandot keresik

A csillagok hétvégére is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 28.

KOS (március 21-április 20)

Borzasztóan unod azt, hogy végeláthatatlanul hosszú ideje igyekszel eredményt csiholni egy viszonylag fontos dologból, ám az semmiféle taktikával nem hajlandó működni, még annak ellenére sem, hogy rengeteg elpazarolt idődbe és fáradtságodba kerül. Amennyiben ennyire nem működőképes a dolog, próbáld lezárni és olyan impulzusok után nézni, amelyek segítségével előrébb tudsz lépi. Ne ragadj bele egy-egy élethelyzetbe, mert közben az orrod elől viszi el a dagály az új lehetőségeket. Lásd be, ha valami nem megy, ne vesztegelj a mocsár kellős közepén, ásd ki magad és indulj az új lehetőségek felé!

BIKA (április 21-május 20)

Kissé bizonytalan most minden körülötted, nagy változások körvonalazódnak a jövőre nézve és ezek a dolgok egy pillanatra megijesztenek. Ne ess azonban kétségbe, igyekezz úgy felfogni a dolgot, hogy a világ folyamatos változásban van, semmi sem állandó, épp ezért neked is jönnek-mennek szituációk és emberek az életedben, melyet el kell fogadnod. Hidd el, ha nyitott vagy, akkor többé-kevésbé sikerül majd mindig a megfelelő úton haladnod, ne ijedj meg egy-egy nagyobb volumenű változástól, hisz semmi sem történik véletlenül! Te is boldog lehetsz, csak észre kell venned azt, ami a te javadat szolgálja!

IKREK (május 21-június 21)

Abszolút megnyugtat a tudat, hogy minden körülmények között számíthatsz a szeretteidre, a barátaidra, jó érzéssel tölt el, hogy bármiben szorulsz a segítségükre, ők mindig ott állnak a hátad mögött. Az érzés kölcsönös, hisz ők is tudják, hogy ha baj van, te is teljes mellszélességgel ott állsz és hajlandó vagy a spártai lóval is szembeszállni értük. Ezek a legjobb és legőszintébb emberi kapcsolatok, ahol nem kell egy bizonyos álarc alatt izzadnod, hogy valaki másnak mutasd magad, mint aki valójában vagy. Szerencsés embernek mondhatod magad!

RÁK (június 22-július 22)

Bármennyire nem szeretted volna, ma egyszerűen fel kell vállalnod a véleményedet, nem tudsz a békesség érdekében tovább udvariaskodni. Eljött az idő, hogy őszintén kimond, ami benned van, nem kell ugyanis elhallgatnod semmit, ha véleményed van, ne titkold el, vállald az álláspontodat akkor is, ha tudod, hogy mások az adott ügyről nem egészen így gondolkodnak. Légy bátran önmagad, és ne törődj azzal, hogy ez vajon kinek nem fog tetszeni. Nem lehet mindig csendben maradni és alkalmazkodni mások aktuális álláspontjához!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Abszolút előrelátó vagy, szeretsz úgy tervezni, hogy a jövőbe tekintve előre végiggondolod a lehetséges buktatókat, a veszélyesebb kanyarokat, a lejtőket annak érdekében, hogy amikor arra kerül a sor, akkor majd bátran merj nekifutni egy-egy akadálynak. Így azonban nem marad lehetőséged a jelenben maradni, folyton matekozol, mindig azzal vagy elfoglalva, hogy hol leszel a jövőben, miképp tudod a legsimábban teljesíteni az előtted álló távot. Kétségtelenül fontos ugyan az előrelátás, de nem érdemes ennyire előre dolgoznod, épp ezért igyekezz csak akkor időt szakítani a jövőbeli dolgokra, ha a folyamatban lévő ügyeid sínen vannak annyira, hogy elvonatkoztathatsz tőlük. Hidd el, megéri!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hétvége első napján lehetőséget kapsz arra, hogy rendezz egy, a múltban kialakult konfliktushelyzetet egy olyan személlyel, aki egykor fontos volt számodra, egy vita azonban mindent megváltoztatott kettőtök között. Amennyiben tehát elég erősnek érzed magad hozzá, szedd össze minden gondolatodat, keresd meg az illetőt és próbáld rendezni a dolgokat annak érdekében, hogy mostantól nyugodtabban alhass és ne ez járjon örökké a fejedben. Vedd figyelembe a másik fél érzéseit is, higgadtan hallgasd végig az ő sérelmeit és igyekezzetek közös nevezőt találni. Mindketten tudjátok, hogy ez már nem lesz az a régi felhőtlen kapcsolat, de sokkal nyugodtabb lesz mindkettőtök lelkiismerete, ha legalább kísérletet tesztek arra, hogy rendezzétek a dolgot!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Valakinek sikerül nagyobb társaságban kellemetlen helyzetbe sodornia, olyan témában kéri ugyanis ki a véleményedet, amellyel kapcsolatban hirtelen fogalmad sincs, hogyan foglalj úgy állást tapintatosan, hogy a többiek ne orroljanak meg rád emiatt. Időd sajnos nincsen arra, hogy elmélázz a legdiplomatikusabb válaszon, így azt mondd -lehetőleg vállalható formában-, amit gondolsz. Próbálj tehát okosan bánni a szavakkal, mert ugyan fontos az őszinteség, bizonyos helyzetekben bölcsebb, ha megfontoltan foglalsz állást!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Noha a hétvége a kikapcsolódásról kellene, hogy szóljon, mégis valahogy hirtelen olyan körforgásban találod magad, ahol gyakorlatilag folyamatosan igyekszel valamiféle kapaszkodót találni annak érdekében, hogy el ne szédülj és tartani tudd a tempót. Mivel azonban ez most egy olyan, árral történő sodródás, amely nem feltétlenül garantál semmi jót neked, épp ezért az első pillanatban, ahogy lehetőséged adódik, igyekezz valahogy lassítani és kiszállni ebből a nagy versenyfutásból. Persze, fontosak a kalandok, az élményszerzés, ám a pihenés, a kikapcsolódás, a töltődés legalább annyira fontos!

NYILAS (november 23-december 21)

Konfliktushelyzetbe kerülhetsz ma valakivel, aki nem osztja a véleményedet egy bizonyos kérdéssel kapcsolatban, te pedig abszolút nem engedsz a huszonegyből. Bármennyire is nehéz azonban, sokkal bölcsebben teszed, ha megpróbálsz okosan vitázni, ha nem hagyod, hogy az érzelmeid domináljanak, hanem higgadtan tálalod a saját álláspontodat és nem hagyod, hogy mások ellenkezése ennyire felidegesítsen. Sokkal több energiát spórolsz vele magadnak is, ha nem folytatsz meddő vitát valakivel, aki úgysem hajlandó megérteni!

BAK (december 22-január 20)

Hosszú ideje küzdesz egy számodra rendkívül fontos célért, ahogy azonban egyre jobban akarod, úgy kerül egyre távolabb tőled és ez rendkívüli módon elkeserít és felbosszant egyszerre. Jóllehet, most nem feltétlenül alakulnak a várakozásaidnak megfelelően a dolgok, feladnod azonban semmiképp nem érdemes, elég hosszú távot megtettél már ugyanis annak érdekében, hogy megvalósítsd az álmaidat és ha most hátat fordítva elballagsz, valószínűleg örökké bánni fogod azt, hogy nem volt benned elég kitartás és akaraterő! Próbálj kapaszkodót találni, amely segít abban, hogy ezt a bizonytalan időszakot átvészeld, csak győzd kitartással!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Rendkívül fontos számodra az, hogy ha egy bizonyos célt kitűzöl magad elé, azért maradéktalanul megtegyél mindent, az abszolút nem szerepel a listádon még a leghalványabb ceruzával írva sem, hogy feladd a küzdelmet. Vannak azonban olyan hegyek, amelyekhez -bárhogy is szerettél volna- egyelőre nem sikerült még felnőnöd, hisz egyelőre nem áll rendelkezésedre minden ahhoz, hogy meg is tudd mászni őket. Épp ezért érdemes időt adnod magadnak, tapasztalatot gyűjtened és kivárni azt az ideális pillanatot, amikor minden összeáll ahhoz, hogy könnyedén elérd azt, amit kitűztél magad elé. Ne akard egy nap alatt kitűzni a zászlót a csúcson, hisz a legjobb hegymászók is felépített taktika alapján küzdenek a céljaikért!

HALAK (február 20-március 20)

Kissé unod a monotonitást, legszívesebben valamifajta extrém kalandot keresnél, ami megdobja az adrenalin szintet benned. Ugyan a kockázatos kalandok azok, amik a legjobban izgatják a fantáziádat, mielőtt azonban bármibe fejest ugranál csak azért, hogy felkavard az állóvizet, igyekezz józan ésszel végiggondolni, hogy mi lenne az az élmény, amellyel maradandó emlékeket tudsz szerezni és pozitívan befolyásolják a lelki állapotodat. Ne vállalj be mindent csak azért, hogy az egyhangúságot megszakítsd!