Lemaradtunk valamiről? Ismeretlen férfival csókolózott Selena Gomez – FOTÓK

Borítókép: Lemaradtunk valamiről? Ismeretlen férfival csókolózott Selena Gomez – FOTÓK
Álljunk csak meg egy pillanatra!

Gyorsan felkapta a sajtó azokat a paparazzi-fotókat, amelyeken az látható, hogy az elvileg boldog párkapcsolatban élő Selena Gomez egy férfival csókolózik. Hogy mi ebben az izgalmas? Hát az, hogy az énekesnő nem a szerelme, The Weeknd szájára ad egy cuppanósat, a szerencsés férfi szemmel láthatóan valaki egészen más.

Ki ez a srác, és hol van Abel?

Sok helyen "lebuktató fotók" címszóval próbálták eladni a képeket, azután kiderült, hogy itt bizony nincs szó megcsalásról. Selena ugyanis épp filmet forgat.

A sztár Woody Allen új alkotásában fog feltűnni, szerepe szerint pedig összegabalyodik a kevésbé ismert Timothée Chalamettel. Úgy tűnik a paparazziknak pont sikerült elkapni egy szerelmes jelenet forgatását. Szóval mindenki nyugodjon meg – kivéve te, Bella –, a sztárpár továbbra is nagyon szerelmes egymásba, sőt, pont a napokban jelentették be, hogy nagy lépésre szánták el magukat.

A filmről egyelőre sajnos semmilyen részletet nem lehet tudni, csak annyit, hogy Selena és Timothée mellett még Elle Fanning is főszerepet játszik majd, a várható megjelenés pedig 2018-ra várható. Mindenestre mi már nagyon várjuk, hiszen talán pont ez hozza meg a nagy áttörést Selena színészi karrierjében.