Nyakunkba szakadt a nyár és nincs mit felvennünk! Segítség!

Borítókép: Nyakunkba szakadt a nyár és nincs mit felvennünk! Segítség!
Még dobozokban a nyári ruhák? Sebaj! Adunk néhány örök érvényű mentő ötletet!

Még mindig a télikabátok lógnak a fogason és a pulcsik vannak legelől a polcokon? Nem jutottatok el kozmetikushoz egy alapos gyantázásra, a pedikűrösről nem is beszélve, közben pedig egyik napról a másikra nyakunkba szakadt a nyár? Adunk néhány tippek, milyen ruhaneműkkel, kombinációkkal vészelhetitek át a hétvégéig hátralevő néhány napot! Szombaton úgyis felhozzátok a tárolóból a nyári holmikat, ugye?


Fotó: Papp Évi & Schneider Zoltán

1. Farmer – fehér blúz páros
A fehér pamuting vagy póló és a kedvenc farmernadrág ugye mindig kéznél van? 30 fokban is remek viselet – csak a dzsekit kell elhagyni. Igazi időtálló kombó!


Hímzett hátú póló és farmernadrág, Zara, 8995 és 9995 Ft

2. Minden jöhet, ami egyben van!
Valljátok be: mindenkinek van egy földet söprő maxiruhája, amit nem volt szíve ősszel bezsákolni, vagy egy pompás overall, ami a karácsonyi céges partin volt rajta utoljára. Most ők fogják játszani a főszerepet!


Maxiruha, Mango, 8995 Ft


Overall, New Yorker, 3990 Ft

--pagebreak--

3. A könnyű pamutnadrág
Ebből a ruhadarabból minden nőnek van legalább egy, de inkább több – bár eddig nem nagyon merészkedtünk ki benne az utcára. Ismerős? Ideje félretenni az aggodalmakat, hisze ennél kényelmesebb és mutatósabb viselet kevés akad. Egy jópofa felsővel kombinálva maga a tökély!


Top, H&M, 5990 Ft


Háremnadrág, Lidl, 1555 Ft

4. A maxiszoknya
Ápol és eltakar, mégsem túl meleg. A boltok mostani kínálata bővelkedik ebben a darabban – csak győzzünk választani! A Jolly Joker ez esetben is lehet a fehér ing – a galléros változat elegánssá teszi az outfitet.


Ing, Reserved, 5899


Lenvászon maxiszoknya, Tatuum, 14490 Ft

5. Mindegy, csak virágos legyen!
A virágminta egyértelműen a nyarat idézi: ha süt a nap, a legvadabb mintás darabjainkat is nyugodtan magunkra kaphatjuk. Ideje hát felhúzni a virágos nadrágot, ami még soha nem volt rajtunk! Farmeringgel tökéletes párost alkothat.


Farmering, Springfield, 8995 Ft


Nadrág, GAP, gap.eu