Szépségkuponok

Borítókép: Szépségkuponok
Az Éva szülinapi ajándéka: az áprlisi számban szépségkuponokat találsz, melyekkel kedvezményesen vagy ingyen veheted igénybe azok tartalmát.


Gera Anna sminkes és kozmetikus

Melyik a kedvenc natúrkozmetikumod?
Dr. Pál gyógyszerész 100%-os tisztaságú növényi ampullái.Kérlek, adj egy tavaszi bőrápolási tippet!
A frissalmalé-kúrát érdemes kipróbálni. Reggel préseljünk le a friss gyümölcsből egy pohárkával. Miután megittuk, a pohár alján maradt pár cseppet 2 perces tonikpakolásként simítsuk el a kíméletesen megtisztított arcbőrünkön. Ha letelt az idő, öblítsük le és ápoljuk a bőrt típusának és állapotának megfelelően.

Sipos Zita mesterkozmetikus, sminkmester

Mi most a kedvenc illatod?
A frissen fürdetett baba illata.


Hogyan pirosítsunk?
Én csak „Angelina Jolie”-féle pirosításnak hívom, igazából nem is pirosítás, hanem inkább mélyítés. Ehhez két pírt kell használni. Egy sötétebb árnyalattal először mélyítek, barnítok, fölé pedig egy fényesebb, világosabb színt rakok.

Tombor Sarolta sminkmester


Színek, amelyek mostanában inspirálnak?
Mindig árnyalatokba és kombinációkba szeretek bele. Ruhában most nagyon tetszik a türkizkék barackvirágszínnel, a málna piros babarózsaszínnel és a rügyzöld azúrkékkel vagy fenyőzölddel. Sminkben a púder rózsaszín dinnyepirossal, orgonalilával vagy gránátalmavörössel.

Fotó: europress, Tárgyfotó: Jágfai Eszter/beton fotóstúdió. A teljes, három oldalas cikket a 2012. évi áprilisi szám Habcsók rovatában találod. Minden jog fenntartva.