Ilyen egy nap az iskolában a világ különböző tájain

Ilyen egy nap az iskolában a világ különböző tájain
Forrás: buzzfeed.com

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

I

Ilyen a suli szerte a világon!

A világ szinte minden táján átérzik a gyerekek, hogy mit is jelent az a fogalom, hogy "becsöngettek". Különböző kultúrák különböző növendékei, kisiskolásai és gimnazistái mind-mind egyaránt ülnek az iskolapadban, még ha nem is mindenhol ugyanakkor vagy ugyanolyan körülmények között. Ha valaha is elgondolkodtál már azon, vajon milyen lehet egy általános vagy középiskolai nap a világ másik felén a diákoknak, akkor most röpke betekintést kaphatsz erről. A buzzfeed internetes oldal összegyűjtött számos fényképet, amelyen épp gyerekek fejébe öntik a tudást szerte a világon.

Nézd meg a galériánkat> 11 kép
Ilyen egy nap az iskolában a világ különböző tájain

(Képek: buzzfeed.com)

buzzfeed.com

Ezért nem ülhetett Meghan Markle és Harry herceg egymás mellé az egyik első közös szereplésükön a nyilvánosság előtt

Gyakorlatilag jelent meg együtt a nyilvánosság előtt Harry herceg és barátnője, Meghan Markle színésznő. Az esemény, amelyen minderre sor kerülhetett csaknem egy évvel azután, hogy fény derült a kapcsolatukra, az Invictus játékok volt Torontóban, amelyet Harry alapított 2014-ben és amely egy paralimpia jellegű sportverseny különböző hadseregekben megsérült veteránoknak.

A nap tippje: telefontisztító gép, mert a mobilod koszosabb, mint a vécéd, csak hogy tudd

A telefon a legkevésbé higiénikus tárgy körülöttünk, mert nemcsak állandóan a kezünk ügyében van, hanem az akkumulátorának köszönhetően melegebb hőmérsékletű is, mint mondjuk a slusszkulcsunk, tehát könnyebben tenyésznek rajta a baktériumok.

Kövess minket

Spórolj ősszel is!

Csak 1185 Ft