5 ok, amiért jó, ha idősebb korban talál rád (újra) a szerelem

5 ok, amiért jó, ha idősebb korban talál rád (újra) a szerelem
Forrás: Getty Images

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

N

Ne hidd, hogy idősebb korban már nem leszel szerelmes!

Mindenkinek megvan a maga története, legyen az bár sok-sok szerelmi kalanddal tűzdelt vagy akár romantikától teljesen mentes. A helyzet az, hogy az életünk alakulását nem tudjuk mindig tökéletesen eltervezni, irányítani és megjósolni sem tudjuk, vajon együtt leszünk-e még 10-20-30 évvel később ugyanazzal a szeretett személlyel, akihez egy adott pillanatban mély érzelmek fűznek bennünket. Ugye nem kell ecsetelnünk, hogy hány házasság fut manapság zátonyra, hányan keresik az igazit életük túlnyomó részében, és hogy hányan boldogtalanok egy létező, ám nem jól működő kapcsolatban.

Nos, a legtöbb újrakezdős történetnek azért akadnak jó részei és pozitív kimenetelei is dögivel, így nem szabad elkeserednünk, amikor az itt és mostban éppen úgy érezzük, hogy nem áll túl jól a szénánk. Fogadjatok el tőlünk most 5 olyan gondolatot, ami arról hivatott benneteket meggyőzni, hogy idősebb korban is lehetünk újra szerelmesek, boldogok, kötődhetünk újra valakihez, és hogy ez talán miért lehet jobb ebben a korban, mint azelőtt valaha!

Nézd meg a galériánkat> 5 kép
5 ok, amiért jó, ha idősebb korban talál rád (újra) a szerelem

womansworld

Ezért nem ülhetett Meghan Markle és Harry herceg egymás mellé az egyik első közös szereplésükön a nyilvánosság előtt

Gyakorlatilag jelent meg együtt a nyilvánosság előtt Harry herceg és barátnője, Meghan Markle színésznő. Az esemény, amelyen minderre sor kerülhetett csaknem egy évvel azután, hogy fény derült a kapcsolatukra, az Invictus játékok volt Torontóban, amelyet Harry alapított 2014-ben és amely egy paralimpia jellegű sportverseny különböző hadseregekben megsérült veteránoknak.

A nap tippje: telefontisztító gép, mert a mobilod koszosabb, mint a vécéd, csak hogy tudd

A telefon a legkevésbé higiénikus tárgy körülöttünk, mert nemcsak állandóan a kezünk ügyében van, hanem az akkumulátorának köszönhetően melegebb hőmérsékletű is, mint mondjuk a slusszkulcsunk, tehát könnyebben tenyésznek rajta a baktériumok.

Kövess minket

Spórolj ősszel is!

Csak 1185 Ft