Egyetlen rendrakási tipp, amit érdemes bevetned, ha gyermeked van

rendrakás,rend,gyerek,gyerekszoba,rendrakási tipp,tipp Forrás: Getty images
Ha van egy-két játék a kanapéd párnái között, gumikacsa a paplanod alatt és némi spagetti a fürdőszoba padlóján, akkor tuti, hogy vannak gyerekeid – vagy egy baromi kupis élettársad. A jó hír viszont, hogy pillanatok alatt leszámolhatsz a káosszal, ha elsajátítod a most következő rendrakási tippet.

Amire szükséged lesz ehhez a bizonyos rendrakási tipphez, az mindössze annyi különböző színű tornazsák vagy vászonzacskó, amennyi helyisége van az otthonotoknak.

Nevezd ki a zsákokat (szín szerint) egy-egy helyiséghez. Akaszd őket a karodra majd menj végig a lakáson és dobáld beléjük azokat a tárgyakat, játékokat és eszközöket, aminek nem ott lenne a rendeltetési helye. Legyen egy gyerekszobai zsák, konyhai, fürdőszobai és így tovább. Ha végeztél, csak be kell tenned a megfelelő zsákot a megfelelő helyiségbe és kipakolnod belőlük.

rendrakási tipp,rend,rendrakás,gyerek
Forrás: pinterest
Szerezz be különböző színű vászonzsákokat és gyűjtsd ebbe a kacatokat!

Hidd el, ezzel a rendrakási tippel tényleg pillanatok alatt megszüntethető a kupi, ráadásul, ha játéknak fogjátok fel, a gyerekek is szívesen kiveszik majd a részüket a feladatból, sőt egy kis elteltével, már maguk után is el tudnak majd pakolni ezzel a a remek trükkel.

Mit gondolsz, kipróbáljátok?