8 dolog, ami ma már nem történne meg a Reszkessetek betörőkben

8 dolog, ami ma már nem történne meg a Reszkessetek betörőkben

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

N

Nincs karácsony Reszkessetek betörők nélkül! Már 26 éve annak, hogy a 8 éves Kevin McCallistert otthon felejtették szülei az ünnepek alatt. Azóta ez a film minden idők legnagyobb kedvence, szóval eljátszottunk a gondolattal - hogyan zajlana a sztori 2016-ban. Íme 8 dolog, ami ma már nem történhetne meg a kicsi Kevinnel!

1. Attól, hogy áramszünet volt éjjel a házban, még ugyan úgy felkelnének Kevin szülei, hiszen az ébresztőt a telefonjukon állították volna be. Három szundi után valószínűleg kimásznának az ágyból, és elmaradna a nagy kapkodás.

gif

2. Ma már senki sem rohanhatna át úgy egy repülőtéren, ahogy azt a filmben tették. A biztonságiak hamar lekapcsolnák a családi csordát, és mehetnének egy kör fejmosásra. A hosszú sorban állás közben pedig valakinek csak feltűnne, hogy Kevin nincs sehol.

Kép

A lista folytatódik... kattints ide!

Itt az Éva magazin szeptemberi száma Kölyök melléklettel és kedvezményes kuponokkal

Keresd az újságárusoknál az Éva magazin szeptemberi számát – Kölyök melléklettel és az iskolakezdéshez nélkülözhetetlen kedvezményes kuponokkal!

Elborított a stressz? Itt egy 5 perces légzéstechnikai gyakorlat, amitől azonnal helyükre kerülnek a dolgok

Lélegezni mindenki tud, de természetesen ezt a képességünket is lehet tökéletesíteni. Most éppen a relaxált létállapot a cél.

Találd ki ezt a 7 hírességet a háziállatukról!

Na, vajon melyik kis szőrgombóc kié?

Jessica Biel úgy néz ki az új tévésorozatában, mint a mosott kaki

Egy fiatal anyát játszik benne, aki erőszakos cselekményre vetemedik. Eléggé sokkoló fotók készültek róla, nézd meg őket te is!

Ezért döntött rekordot Obama tweetje a nemrégi amerikai erőszakcselekményekről

A volt amerikai elnök egy egyszerű Nelson Mandela-idézettel reagált, nem is említette a charlottesville-i incidenst és mégis mindenki értette.

Kövess minket

Előfizetés

Előfizetés

Előfizetek

Éva 1 éves előfizetés (10 lapszám) - Sulinap akció

Csak 3475 Ft