8 dolog, ami ma már nem történne meg a Reszkessetek betörőkben

8 dolog, ami ma már nem történne meg a Reszkessetek betörőkben

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

N

Nincs karácsony Reszkessetek betörők nélkül! Már 26 éve annak, hogy a 8 éves Kevin McCallistert otthon felejtették szülei az ünnepek alatt. Azóta ez a film minden idők legnagyobb kedvence, szóval eljátszottunk a gondolattal - hogyan zajlana a sztori 2016-ban. Íme 8 dolog, ami ma már nem történhetne meg a kicsi Kevinnel!

1. Attól, hogy áramszünet volt éjjel a házban, még ugyan úgy felkelnének Kevin szülei, hiszen az ébresztőt a telefonjukon állították volna be. Három szundi után valószínűleg kimásznának az ágyból, és elmaradna a nagy kapkodás.

gif

2. Ma már senki sem rohanhatna át úgy egy repülőtéren, ahogy azt a filmben tették. A biztonságiak hamar lekapcsolnák a családi csordát, és mehetnének egy kör fejmosásra. A hosszú sorban állás közben pedig valakinek csak feltűnne, hogy Kevin nincs sehol.

Kép

A lista folytatódik... kattints ide!

Ettől tüsszögsz ősztől tavaszig a szakértő szerint

Ősszel sem lélegzünk be jobb levegőt, mint például a pollenidőszak kellős közepén. Hogy miért?

Már most kivagdostam mindet: ezek lesznek a leghasznosabb háztartásitermék-kuponok a Joy-napokon

Minden alkalommal összeválogatom a füzetből az általam kedvelt háztartásicikk-kuponokat és feltankolom a szekrényt tisztítószerekkel, mosáshoz szükséges holmikkal. És ti?

Számok, tények: 10 érdekes adat a transzneműségről

Avagy itt tartunk a transz emberek elfogadottsága tekintetében 2017-ben.

Pásztory Dóra: A tűzpiros körömlakk dicsérete

A kétszeres paralimpiai bajnok most arról beszél, hogy azon a kézen fontos csak igazán a manikűr, amelyen nincs meg feltétlenül mind az öt ujj. Részlet a novemberi Éva magazinban megjelent írásból.

Így téliesítsd a kertedet: 8 tipp

Muszáj egy kicsit előkészíteni a kertet a télre, hiszen annyit dolgoztál vele egész évben, annyi energiát fektettél bele, nem hagyhatod a következő néhány hónapra parlagon....

Kövess minket

Egy éves előfizetésed mellé most az Advent különszámunkat ajándékba kapod!

Csak 4590 Ft