Régen használati tárgy, ma újrahasznosított műtárgy. Mi az? Nem fogod elhinni

Borítókép: Régen használati tárgy, ma újrahasznosított műtárgy. Mi az? Nem fogod elhinni Forrás: boredpanda.com
Valami, ami karácsonykor akár a nappalidat is díszítheti.

Alig hittünk a szemünknek, amikor megláttuk, hogy ez tényleg az, amire gondolunk! Végre bebizonyosodott, hogy szinte nincs olyan régi használati tárgy a Földön, amiben valaki ne látna fantáziát az újrahasznosításhoz. Ezt pedig nem úgy kell érteni, hogy az átalakítás után is szó szerint hasznos tárgyat kapunk, hanem úgy, hogy valamilyen előnyünk származik az újragonoldásából. Ebben az esetben is ez történt: egy hölgy ugyanis régi fémtárgyakból készít dekorációs elemeket, amelyekből véleményünk szerint elkélne egy kiállítás is.

Ha jobban megnézed, akkor rájössz, hogy a kedves karácsonyi, téli jelenetek nem máson elevenednek meg, mint régi, ósdi hólapátok felületén.

Elképesztő aprólékossággal kidolgozott jelenetek kelnek életre egy-egy régi lapáton, a gyermekét hintáztató hóembertől és a piros sapkás barikáktól egyenesen elolvadtunk. Jó hír: a lapátokat – és más műveket –, akár meg is lehet rendelni a művész Etsy oldaláról, bár az is igaz, hogy lapátjelenet közel 50 ezer forintnyi összegbe kerül.