JoyNapok logo
Elérhető az Éva legújabb száma most JOY-napok kuponfüzettel!
0 nap 0 óra 0 perc

Cristiano Ronaldo: "Remélem, hogy 41 éves koromig folytathatom a focit."

Borítókép: Cristiano Ronaldo: "Remélem, hogy 41 éves koromig folytathatom a focit." Forrás: getty images
A legtöbb profi focista számára a 30. évük betöltése azt jelenti, hogy ideje felkészülni a visszavonulásra. Cristiano Ronaldo fejében viszont meg sem fordult, hogy lecserélje a stoplist másra. Annak ellenére, hogy betöltötte a 33-at is, a biológiai életkora csak 23 év.
“Mivel kiderült, hogy biológiailag 23 éves vagyok, bőven van időm arra, hogy játsszak, ezért 41 éves koromig nem állok meg. Jól érzem magam, boldog vagyok, egyszerűen nem tudok panaszkodni.”
mondta egy interjúban.

Persze van is oka az örömre a Cristiano Ronaldónak, hiszen a Bajnokok Ligáján is ő vezeti a legtöbb gólt szerzett sportolók listáját. 12 meccsen 15 gólt lőtt. Az biztos, hogy az életkora egyáltalán nem hat negatívan a teljesítményére.

És talán ez az időszak nem csak a sport terén számít sikeresnek, hiszen nem rég született meg a negyedik gyermeke és minden arannyá változik, amihez csak hozzáér. Mindegyikért megdolgozott mondjuk, a testét elképesztő elhivatottsággal tartja karban. Az edzésekre ő érkezik leghamarabb, és ő távozik utolsóként, mindent megtesz azért, hogy ő legyen a legjobb. Az attitűdjét nem lehet csak úgy lemásolni, de a módszereit te is felhasználhatod, hogy olyan kőkemény kockahasad legyen, mint neki. Ebben a cikkben meg is találod, hogyan lehetsz olyan izmos, mint Ronaldo:

A napokban egy fotósorozat is nyilvánosságra került róla, amint a barátnőjével fürdőzik a tengerparton: