Megjelent a Men's Health legújabb száma! Nézzetek bele!

Borítókép: Megjelent a Men's Health legújabb száma! Nézzetek bele!
Címlapon az egyik legszebben kigyúrt hazai popsztár, Vastag Csaba!

Kedves Olvasónk!

Júniusban elképesztő elánnal fogtam bele a nyári tervekbe. Biztos voltam benne, hogy a strandszezon az aktív építkezéssel telik majd. Nos, ehhez képest megjöttek az első harminc fokok és semmire nem vágytam jobban, mint a vízpart menti ejtőzésekre, a hideg sörre és a kolbászra a strandbüféből. A kora reggeli ébredésekből júliusra hosszas, ágyban töltött reggeli szunyák lettek, az edzésre szánt időből pedig mind gyakrabban kifutottam. Összegezve, a nyarat sikerült ellazázni. De mindenkinek jár a pihenés - nyugtattam magam. Az őszi hónapokkal érkező hűvös hajnaloknak azonban kifejezetten örülök. Újra van/volt kedvem lekocogni a terembe. Már szinte mágnesként vonzottak magukhoz a vasak.
Az első edzések persze kemények voltak. Mindenem recsegett, éreztem a kimaradt három hónapot. Az izom azonban jó memóriával rendelkezik. Gyorsan visszaállt minden a normál kerékvágásba. Összegezve, itt az ideje belefogni újra a keményebb munkába! Amihez persze most is megkapsz tőlünk minden támogatást. Elég, ha egy kicsit hátrébb lapozol. Aktuális, MA MEGJELENT lapszámunkban erősen fókuszáltunk a helyes étkezésre, a különösebb szenvedések nélküli zsírvesztésre, és persze kőkemény edzéstippekből sincs hiány.

Ribánszky Zsolt, főszerkesztő

A címlapsztárunkkal készült interjúból például van mit meríteni. Vastag Csabától én például megtanultam, hogyan lehet a nap 24 órájából a legtöbbet kihozni. A magazin talán legerősebb története is a motivációról szól. Arról, hogy az erő ott lakozik mindenkiben, csak elő kell rángatni. Vagyis ez is csak rajtunk, rajtad múlik!

MH1903_content_banner_1200x628

Az őszi szám rogyásig van étkezési tippekkel; igen, lehet úgy is fogyni, hogy nem éhezed halálra magad. Ahogy a szerkesztői levélben is utaltam rá, külön fejezetet szenteltünk az erőnek. Kiderítettük, hogy mi is az valójában és hogyan tudod előhívni a benned is megbúvó bajnokot.

MH1903_content_banner_1200x6283

A legújabb tudományos ismereteken alapuló anyagokban szintén nincs hiány, megtudhatod, hogy mi az izmokat védő, burkoló fascia, és az is kiderül, hogyan kerülheted el az agydaganatot.

MH1903_content_banners_1200x6282

De hogy még izgalmasabb témákat érintsek: egy terjedelmes anyagban a női orgazmus nyomába eredtünk és külön topikokat szenteltünk az orális és az anális örömöknek is.

MH1903_content_banner_1200x6286

Rengeteget tehetsz mentális állapotod optimalizálásáért még jóval azelőtt, hogy komolyabb problémákat észlelnél.

MH1903_content_banner_1200x6285

Ha a tested egy gép, az anyagcseréd az operációs rendszere: fogja, amit beviszel (az ételt), és végigfuttatja egy folyamaton, hogy működhessen. Ha szemetet töltesz le, rosszul funkcionál. Viszont ha javítasz az étrendeden és mozogsz, akkor a legnagyobb hatékonysággal működhetsz. MH1903_content_banner_1200x628anyagcsered

Milliókat is hajlandóak vagyunk arra áldozni, hogy életünket kényelmesebbé tegyük. Akkor mégis mi visz rá a versenyzésre, az edzésre és más fájdalmas tevékenységekre?

MH1903_content_banner_1200x6282

Tetoválásodnak, függetlenül attól, milyen régi – ápolásra is szüksége van. Grooming tanácsadónk, az alaposan kivarrt Garrett Munce most megmutatja, hogyan csináld.

MH1903_content_banners_1200x628

Van tehát miből csemegézni, a magazint szeptember hatodikától keresd a jobb helyeken! Jó szórakozást!