George és Amal Clooney fejhallgatókat osztogattak a repülőn utastársaiknak, hogy ne zavarja őket az ikrek sírása – micsoda figyelmesség... Vagy mégsem?

Borítókép: George és Amal Clooney fejhallgatókat osztogattak a repülőn utastársaiknak, hogy ne zavarja őket az ikrek sírása – micsoda figyelmesség... Vagy mégsem? Forrás: Getty Images
A színész és sztárügyvéd felesége épp rokonlátogatóba utaztak Angliába, amikor...

George Clooney és felesége, a nemzetközi sztárügyvéd Amal igazán szívükön viselik az utasok sorsát. Amikor féléves ikreik, Ella és Alexander társaságában Angliába (Amal rokonaihoz) utaztak, az első osztály utasainak zajszűrő fejhallgatókat osztottak szét.

A fejhallgatók mellé bájos üzenet is járt: „előre is elnézést kérünk”, ez volt olvasható rajta, mármint arra az esetre, ha az ikrek üvölteni kezdenének, ahogyan azt minden normális csecsemő szokta.

Még a fedélzeten utazó Quentin Tarantino is felvette a fejhallgatót. De a bébik meg se mukkantak

jelentette egy „kém” a Pagesix.com nevű patinás bulvárlapnak.

Mellesleg a „kiengeszteljük-e utastársainkat, ha kisgyerekkel repülünk” vita már évek óta újra és újra fellángol a közösségi médiában. Ebben a nyílt levélben egy anyuka például azzal érvel, hogy a szülők egyenrangú tagjai az utastársadalomnak, és ugyanúgy nem kellene lekenyerezniük a szomszédaikat a gyerekeik viselkedése miatt, mint ahogyan senki más sem szokta plusz figyelmességekkel elhalmozni a többieket, hogy elviseljék a változatos rigolyáit.

És te hogyan készülsz fel a babás repülőútra? Nézd meg a tippjeinket, hátha tudunk újat mondani... ;)