(V)egyél, igyál hazait: kerüljön magyar termelő finomsága idén az ünnepi asztalra, vagy a fa alá

Borítókép: (V)egyél, igyál hazait: kerüljön magyar termelő finomsága idén az ünnepi asztalra, vagy a fa alá Forrás: vegyelhazait.hu/kollázs
Ha már unod a megszokott rántott hal és krupmlisaláta kombót, és idén egy kis különlegességre vágysz; javasoljuk, ilyen szemmel is nézz körül a #vegyélhazait adventi, virtuális piacterén. S még gasztro boltokban sem kell tülekedned; házhoz jönnek a fantasztikus csemegék; kézműves itókák. Ha magyar termelők portékáit választod, azzal őket támogatod.

Kóstoltál már vörösborlekvárt? Vagy strucc-húsból készült pástétomot? Legfőbb ideje, hogy kipróbáld; ezekkel az ínyencségekkel garantáltan új színt viszel a karácsony esti menüsorba. Koccints egy pohár kézműves borral, és hogy az ajándékbontogatáskor is friss és üde maradj, hörpints fel egy csésze levendulaolajban pörkölt arabica kávét. Ajándéknak is tökéletes. Következzen egy szubjektív ajánló.

A #vegyélhazait virtuális vásár teljes étel-ital kínálatát ide kattintva találod