9 egészséges nasi, amit bátran ehetsz a munkában vagy otthon

Borítókép: 9 egészséges nasi, amit bátran ehetsz a munkában vagy otthon Forrás: Getty images
A munka mellett fontos, hogy olyan ételeket egyél, amelyek kellő mennyiségű tápanyaggal látnak el, így hatékonyabb lehetsz egész nap. Éppen ezért most olyan egészséges nasikat gyűjtöttünk össze, amelyek könnyen hordozhatóak, laktatóak és finomak.

A nyári forróságban nem könnyű betartani a három főétkezést és emellett a két-három kisebb étkezést. Ilyenkor az ember nem vágyik kiadós nehéz ételekre, inkább csak egyszerű fogásokra vagy épp nasikra, amelyek némi üzemanyaggal látják el szervezetét. Persze olyan is van, hogy mégis ránk tör az éhség és alig bírjuk ki a következő étkezésig, ezért ami a kezünk ügyébe kerül azt azon nyomban befaljuk. Mindkét esetre célszerű az íróasztalodon vagy akár otthon olyan egészséges nasikat tartanod, amelyek bírják a hőséget, egyszerűen szállíthatóak, kellő mennyiségű energiával látnak el, miközben egészségesek és általuk nem viszel be túl sok felesleges szénhidrátot, zsírt vagy épp cukrot a szervezetedbe.

A mértéket persze ezek mellett is érdemes tartanod és nem látástól vakulásig enni belőlük, de a jó hír az, ha odafigyelsz a mennyiségekre, akár csokoládét is ehetsz egészséges nasi címszó alatt!

Következzenek most azok az egészséges nasik, amiből bátran ehetsz nap közben ha megéheznél.

Egy dologra azért érdemes figyelni: ha nem szeretnél plusz súlyfelesleget felszedni általuk, naponta egy adagban maximum 200 kalóriát vigyél be ezekből a szervezetebe!