Érkezik az Így jártam apátokkal

Borítókép: Érkezik az Így jártam apátokkal Forrás: imdb.com
...és még számos apás néznivaló!

Ebben a nagy hidegben jól esik bekúckozni, és elmerengeni egy filmen vagy sorozaton, például olyanon, amely így-vagy úgy, de az apasággal foglalkozik. Most bemutatunk nyolc alkotást, amely vagy frissen érkezett hazánkba, vagy a közeljövőben mutatják be.

Forrás: imdb.com

Így jártam apátokkal

Már javában készül a világsikerű Így jártam anyátokkal című sorozat új verziója, amely férfi szemszögből mutatja be a főhős életét. A két sorozat között nincs sok átfedés, más szereplőkkel, más stábbal forgatják le a szériát, amelynek már javában készítik a spinoffjait. Apaszempontból érdekes tény, hogy a sorozat egy korábbi verziója, a How I Met Your Dad annak idején megbukott, ezért így próbálják meg folytatni a 9 évadot megélt eredetit.

Forrás: imdb.com

Így neveld a faterod
A Family Guy alkotóihoz köthető a sorozatban Seth és Warner kétségbeesve küzd, hogy befusson a videójáték bizniszben, tele vannak tervekkel, ám egy napon mindkettőjük apja megérkezik, és felfordul az eddig megszokott élet. A sorozat jelenleg is fut egy hazai csatornán.

Forrás: imdb.com

Utazás apánkkal

2017. januárjában érkezik a magyar mozikba ez a magyar-román-német koprodukció. A hidegháborús történet a prágai tavasz idején játszódik, főszereplője egy idős apuka és két fia, akik Aradról próbálnak az NDK-ba jutni a család egyetlen Wartburgjával.

Forrás: imdb.com


Toni Erdmann

A véletlen műve, hogy egy újabb román kötődésű alkotás következik. A történetben egy apuka aggódik a lánya túlzottan tökéletes és egyhangú élete miatt, ezért elhatározza, csempész egy ki boldogságot a mindennapjaiba. Hogy pontosan hogyan, azt nem lőnénk le, elég annyi, hogy a címszereplő az apuka egy bohókás alteregója. A Toni Erdmann nemrég számos díjat bezsebelt az Európai Filmdíjak átadóján.

Rossz apák

Még ki sem hűltek a mozik Mila Kunis, Kristen Bell és Christina Applegate főszereplésével készült Rossz anyák sikere után, már tudni lehet, készítik a folytatást. Egészen pontosan inkább egy alternatív első részt forgatnak, hisz a történet hasonló lesz, csak rossz apákkal. Egyelőre nem tudni, mikor érkezik a film hazánkba, de legelőbb jövő nyáron.

Forrás: imdb.com


Derült égből apu

Samuel hirtelen megtudja hogy van egy lánya, ezzel egy csapásra véget ér a gondatlan agglegény élete. Ráadásul egyedül marad a gyermekkel a napos Dél-Franciaországban, miután az anyuka egyszerűen eltűnik. Az egymásra utalt páros elindul Londonba, hogy megkeresse az édesanyát. Samuel az utazás közben kezdi felfedezni saját apaságát.


Mondd ki, hogy uborka
A francia-belga vígjáték főhőse Philippe, aki szeretne jó apa lenni, amellett, hogy helyt áll a munkahelyén és segít a testvérének is. Ám hiába a szándék, a körülmények folyamatosan változnak, míg nem totális káosz lesz úrrá Philippe életén.

Forrás: imdb.com


Dad's Army - Az ükhadsereg

A film a hasonló című, 1968-os angol sorozat filmváltozata. A második világháború idején Nagy-Britannia déli városaiban már senki sem maradt, aki felvehetné a harcot a nácikkal, csak pár meggyötört veterán.