Egészben sült pisztráng, bazsalikomos–narancsos majonézzel

Borítókép: Egészben sült pisztráng, bazsalikomos–narancsos majonézzel
Egészséges halrecept pikáns salátakeverékkel.

Voltál már idén vízparton a családdal, barátokkal? Szereted a hekket, halféléket, esetleg te is szoktál halászlevet főzni vagy halat sütni? Akkor ez az ideális recept neked. Az egészben sült pisztráng mellett még a pikáns salátakeverék csalogatja az ízlelőbimbókat. A salátakeverék teli van finomabbnál finomabb zöldsalátákkal, ilyen a batávia, red chard, ruccola, bébi spenót és a tatsoi. Ha szeretnéd lenyűgözni a nagyközönséget, akkor itt a tuti recept!

(És ha még erre sincs időd, akkor csak bonts fel egy zacskó FrissNass salátát, hogy a gyerek friss zöldséget ehessen! Mosni és szeletelni sem kell!)

||RECEPTID:19