Héjában sült krumpli túlspilázva

Héjában sült krumpli túlspilázva

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

H

Ha felturbózod a krumplit, mielőtt betennéd a sütőbe, attól nem tart sokkal tovább, sőt!

Hozzávalók (2 személyre):
•3 közepes nagyságú krumpli
•sok vaj vagy margarin
•só
•zöldfűszerek ízlés szerint
•reszelt sajt
•2 paradicsom
•1 lila hagyma
•2 sárgarépa
• friss bazsalikom

1. Durrantsd be a sütőt. A krumplikat mosd meg, vágd félbe. Egy tepsit bélelj ki vajjal, pakold tele a krumplival, amit félig süss meg.

2.Ezután vedd ki a tepsit a sütőből, tedd a krumplira a feldarabolt répát, paradicsomot és lila hagymát – vagy bármi mást, amire gusztusod támad, például sonkát, főtt spenótot, sült pulykamellcsíkokat.

3. A tetejét szórd meg reszelt sajttal, és még pár percig süsd.

4. Tálalhatod friss, szeletelt, bazsalikomos paradicsommal.

Recept: olvasónk, Baráth Csilla, fotó: Batár Zsolt

Tovább olvasok
Napi horoszkóp május 26.: a Szüzek a környezetük bizalmát élvezik, a Skorpiókra új kihívás vár

A hét utolsó napján is érdemes elolvasnod, mit üzentek neked a csillagok!

Az evés tanulható (és akár fogyáshoz is vezethet), állítja Tóth Balázs pszichológus, a Nemdiéta megalkotója

Tóth Balázs egész életében az ember kapcsolatát kutatta az étellel. Most a Semmelweis Egyetem doktoranduszaként folytatja ugyanezt, de közben saját, hamarosan nyíló stúdiójában is alakítja a hozzá fordulók életmódját. A legtöbben persze fogyni szeretnének, de Balázs módszere komplexebb, mint a kalóriaszámlálás.

Kövess minket

5 lapszám 3475 Ft helyett 2075 Ft-ért, lapszámonként 695 Ft helyett 415 Ft-ért

Csak 2075 Ft

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem