Grillezett spárga garnélával

Grillezett spárga garnélával

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

A

A legjobb helyeken friss garnéla is kapható.

Elkészítési idő: 20 perc, Hozzávalók:
•fél kiló zöld spárga
•20 darab garnélarák
•8 gerezd fokhagyma
•4 citrom leve
•3 deci olívaolaj
•só
•bors

1. A spárgát tisztítsd meg (a felső egyharmadát hagyd meg, atöbbi részét vékonyan hámozd le) és forgasd meg fél deci sós-borsos olívaolajban.

2. Forró grillen vagy serpenyőben kábé 10 perc alatt süsd készre a spárga minden oldalát.

3.Arákokat tisztítsd meg a páncéljuktól és kevés olívaolajon süsd őket pár perc alatt készre.

4. Az öntethez keverd össze a zúzott fokhagymát és a citrom levét 1 deci olívaolajjal, és locsold meg vele a salátát. Friss kenyérrel az igazi.

Kép és recept: Studer-Tüske Veronika

Tovább olvasok
Anyai nagymamánk génjeit hordozzuk legerősebben – állítják kutatók

Függetlenül attól, hogy egy gyerek szoros kapcsolatot ápol-e a nagyszüleivel, genetikai örökségünk tetemes részét nekik köszönhetjük. Főképp az egyiküknek...

Kövess minket

5 lapszám 3475 Ft helyett 2075 Ft-ért, lapszámonként 695 Ft helyett 415 Ft-ért

Csak 2075 Ft

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem