Home dekor előrejelzés 2018-ra: Japán inspiráció

Borítókép: Home dekor előrejelzés 2018-ra: Japán inspiráció
Errol szól a Hanakotoba, amely a virágokkal való önkifejezés nyelve Japánban. A virágok nagyon intenzív módon képesek érzelmeket és hangulatokat közvetíteni. 2018-ban az otthonunk gyönyöru virágos színekben fog pompázni.

Az IDdesign home décor útmutatója segít eligazodni az idei új trendek és váratlan design megoldások között, amikkel saját egyéniséget adhatunk az otthonunknak.
A minket körülvevő természet mindig is inspirációul szolgált a lakberendezők számára. Ez magában foglalja azt az elképzelést is, hogy a belső tereket az oket körülvevoő természettel összhangban kell kialakítani. A különböző anyagok együttes használata megnyugtató környezetet hoz létre, amely egyszerre hat az érzékeinkre és közérzetünkre. A RAW étkészlet kollekció ötvözi a nyers és organikus stílust skandináv pasztellszínekkel. Minden darab
kézzel festett, ami egyediséget kölcsönöz a termékeknek. Ezek a termékek abban a szellemben készültek, hogy az apró hibák csak növelik a tárgyak patináját. Az emögött álló filozófia lényege a wabi-sabi, miszerint a világot a maga tökéletlenségében fogadjuk el és ezzel a saját magunkat is. Az életben megfigyelhetjük a győzelmet és a bukást, a növekedést és az elmúlást. Ezekre a múlandó pillanatokra emlékeztetnek minket a réz, a tölgy, dió, rozsdás anyagok, a kézzel készített kerámiák és lepattogzott vasból készült használati tárgyak. A különböző kultúrákban és korokban a virágok mindig is kifejeztek valamit önmagukon túl.

Erről szól a Hanakotoba, amely a virágokkal való önkifejezés nyelve Japánban.


A virágok nagyon intenzív módon képesek érzelmeket és hangulatokat közvetíteni. 2018-ban az otthonunk gyönyörű virágos színekben fog pompázni.
A felgyorsult életvitelünk miatt már nincs időnk élvezni a természetet. Éppen emiatt lett 2018-ban nagyon értékes a természet jelenléte az otthonunkban. A természet segít kapcsolódni önmagunkhoz és a másikhoz. Csalogasd be a természetet és a melegséget és adj egyéni arcot az otthonodnak.

Látogass el a legközelebbi IDdesign üzletbe további inspiráló részletekért!

Galériánkban a megújult IDdesign bemutatóterem ízelítő képei: