Kinek a feléd nyújtott kezét fogadnád el? Mindenkiét? Senkiét? És te kinek nyújtanál kezet? Mennyire vagy toleráns? Amennyire szeretnél vagy amennyire gondolod, hogy elvárják tőled? Meddig erény a tolerancia és honnan balgaság? Vagy a tolerancia végtelen?

Bárhogy is van, az Éva magazin munkatársai úgy látják, úgy érzik, megérett az idő egy olyan kezdeményezésre, hogy elfogadóbb társadalom tagjai lehessünk, hogy otthon, a munkahelyen vagy a közéletben sem az előítélet vezessen minket.

2016-ban az Éva összes számában vissza-vissza térünk a tolerancia témakörére és minden lapszámban egymás kezét fogó emberek sora húzódik majd végig. Néhány ezer oldalon sok ezer ember. Ahogyan a lenti példán is láthatod.

Felkérünk tehát, csatlakozz te is a kezdeményezésünkhöz. Készíts magadról egy fotót kézfogásra nyújtott karral, töltsd fel a jobb oldalon található feltöltő sáv segítségével és írj mellé egy saját gondolatot, arról, hogy neked mit jelent a tolerancia a mindennapjaid során.

Szeretettel várjuk jelentkezésedet, és magunk részéről igyekszünk minden beérkező gondolatot tolerálni.

Pócsik Anita
főszerkesztő

Itt tudod feltölteni a képet magadról

Neved:

E-mail címed:

Telefonszámod:

Nekem a tolerancia azt jelenti, hogy:


Húzd ide a feltöltendő képet vagy kattints a gombra!
Kép feltöltése

Köszönjük, hogy Te is részt veszel az Éva magazin tolerancia kampányában!

A negyed éves Éva előfizetésed mellé most fél évig az APA magazin 3 lapszámát is megkapod

Csak 2970 Ft

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem