Ez a kislány csupáncsak annyit kért karácsonyra, hogy a plüsskutyája keljen életre... Nézzétek meg, milyen arcot vág, amikor teljesül!

Ez a kislány csupáncsak annyit kért karácsonyra, hogy a plüsskutyája keljen életre... Nézzétek meg, milyen arcot vág, amikor teljesül!
Forrás: youtube

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

E

Elképesztő videó, kéznél van a zsebkendőtök??

Láttunk már néhány videót életünkben, amelynek szereplői kiskutyát kapnak karácsonyra; de ez a felvétel mindenen túltesz.

A videóban egy kislány látható, aki „csak” annyit kért a szüleitől, hogy kedvenc játékállatát változtassák valóságos, élő kutyává. Márpedig a szülők köztudottan mindenhatóak, nincs olyan nehézség, amit meg ne tudnának oldani! Nézzétek meg a videót, amelyen a kislány képtelen abbahagyni a zokogást:

mashable.com

Itt az Éva magazin szeptemberi száma Kölyök melléklettel és kedvezményes kuponokkal

Keresd az újságárusoknál az Éva magazin szeptemberi számát – Kölyök melléklettel és az iskolakezdéshez nélkülözhetetlen kedvezményes kuponokkal!

Elborított a stressz? Itt egy 5 perces légzéstechnikai gyakorlat, amitől azonnal helyükre kerülnek a dolgok

Lélegezni mindenki tud, de természetesen ezt a képességünket is lehet tökéletesíteni. Most éppen a relaxált létállapot a cél.

Találd ki ezt a 7 hírességet a háziállatukról!

Na, vajon melyik kis szőrgombóc kié?

Jessica Biel úgy néz ki az új tévésorozatában, mint a mosott kaki

Egy fiatal anyát játszik benne, aki erőszakos cselekményre vetemedik. Eléggé sokkoló fotók készültek róla, nézd meg őket te is!

Ezért döntött rekordot Obama tweetje a nemrégi amerikai erőszakcselekményekről

A volt amerikai elnök egy egyszerű Nelson Mandela-idézettel reagált, nem is említette a charlottesville-i incidenst és mégis mindenki értette.

Kövess minket

Előfizetés

Előfizetés

Előfizetek

Éva 1 éves előfizetés (10 lapszám) - Sulinap akció

Csak 3475 Ft