Ez a kislány csupáncsak annyit kért karácsonyra, hogy a plüsskutyája keljen életre... Nézzétek meg, milyen arcot vág, amikor teljesül!

Ez a kislány csupáncsak annyit kért karácsonyra, hogy a plüsskutyája keljen életre... Nézzétek meg, milyen arcot vág, amikor teljesül!
Forrás: youtube

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

E

Elképesztő videó, kéznél van a zsebkendőtök??

Láttunk már néhány videót életünkben, amelynek szereplői kiskutyát kapnak karácsonyra; de ez a felvétel mindenen túltesz.

A videóban egy kislány látható, aki „csak” annyit kért a szüleitől, hogy kedvenc játékállatát változtassák valóságos, élő kutyává. Márpedig a szülők köztudottan mindenhatóak, nincs olyan nehézség, amit meg ne tudnának oldani! Nézzétek meg a videót, amelyen a kislány képtelen abbahagyni a zokogást:

mashable.com

Ettől tüsszögsz ősztől tavaszig a szakértő szerint

Ősszel sem lélegzünk be jobb levegőt, mint például a pollenidőszak kellős közepén. Hogy miért?

Már most kivagdostam mindet: ezek lesznek a leghasznosabb háztartásitermék-kuponok a Joy-napokon

Minden alkalommal összeválogatom a füzetből az általam kedvelt háztartásicikk-kuponokat és feltankolom a szekrényt tisztítószerekkel, mosáshoz szükséges holmikkal. És ti?

Számok, tények: 10 érdekes adat a transzneműségről

Avagy itt tartunk a transz emberek elfogadottsága tekintetében 2017-ben.

Pásztory Dóra: A tűzpiros körömlakk dicsérete

A kétszeres paralimpiai bajnok most arról beszél, hogy azon a kézen fontos csak igazán a manikűr, amelyen nincs meg feltétlenül mind az öt ujj. Részlet a novemberi Éva magazinban megjelent írásból.

Így téliesítsd a kertedet: 8 tipp

Muszáj egy kicsit előkészíteni a kertet a télre, hiszen annyit dolgoztál vele egész évben, annyi energiát fektettél bele, nem hagyhatod a következő néhány hónapra parlagon....

Kövess minket

Egy éves előfizetésed mellé most az Advent különszámunkat ajándékba kapod!

Csak 4590 Ft