Ez a frissen örökbefogadott kisfiú 2016 nyertese

Ez a frissen örökbefogadott kisfiú 2016 nyertese

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

K

Karácsony előtt pár nappal zárult le végre a 3 éves Michael több mint 2 éven át tartó örökbefogadási procedúrája.

Több tízezren osztották meg a Twitteren ezt az egyszerű családi fotót, amelyen a kis amerikai Michael Brown öklét a magasba emelve fejezi ki örömét, hogy végre hivatalosan is örökbefogadták:

A fotókat Michael 17 éves nővére, Dezhianna Brown tette közzé; a kisfiú 2015 eleje óta élt náluk, ekkor még mint nevelőcsaládnál, és hosszú, egészen pontosan 832 napon át tartó utat kellett megtenniük, amíg végre hivatalosan is a család részévé válhatott.

Michael és nővérei
Michael és nővérei

A kisfiú örökbefogadó anyukája egy özvegy tanárnő, akinek férje 2001-ben gyilkosság áldozata lett, írja a People magazin. A táblán, amelyet tartanak, az olvasható, hogy „Vannak dolgok, amelyekre érdemes várni”.

Az anyuka korábban nevelőszülőként fogadott be gyerekeket; Michael volt a hatodik, de a család igen hamar egyetértett abban, hogy ő közéjük tartozik.
Az anyuka korábban nevelőszülőként fogadott be gyerekeket; Michael volt a hatodik, de a család igen hamar egyetértett abban, hogy ő közéjük tartozik.
Kép

mymodernmet.com

Ettől tüsszögsz ősztől tavaszig a szakértő szerint

Ősszel sem lélegzünk be jobb levegőt, mint például a pollenidőszak kellős közepén. Hogy miért?

Már most kivagdostam mindet: ezek lesznek a leghasznosabb háztartásitermék-kuponok a Joy-napokon

Minden alkalommal összeválogatom a füzetből az általam kedvelt háztartásicikk-kuponokat és feltankolom a szekrényt tisztítószerekkel, mosáshoz szükséges holmikkal. És ti?

Számok, tények: 10 érdekes adat a transzneműségről

Avagy itt tartunk a transz emberek elfogadottsága tekintetében 2017-ben.

Pásztory Dóra: A tűzpiros körömlakk dicsérete

A kétszeres paralimpiai bajnok most arról beszél, hogy azon a kézen fontos csak igazán a manikűr, amelyen nincs meg feltétlenül mind az öt ujj. Részlet a novemberi Éva magazinban megjelent írásból.

Így téliesítsd a kertedet: 8 tipp

Muszáj egy kicsit előkészíteni a kertet a télre, hiszen annyit dolgoztál vele egész évben, annyi energiát fektettél bele, nem hagyhatod a következő néhány hónapra parlagon....

Kövess minket

Egy éves előfizetésed mellé most az Advent különszámunkat ajándékba kapod!

Csak 4590 Ft