Ez a Down-szindrómás kisfiú úgy énekli Whitney Houstont, hogy csak pislogsz

Ez a Down-szindrómás kisfiú úgy énekli Whitney Houstont, hogy csak pislogsz
Forrás: facebook danna.d.miller

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

E

Ez a kisrác aztán igazán átadja magát a zenei élménynek!

Az egész úgy kezdődött, hogy a 9 éves Dane néhány hete – anyukájával Dannával együtt – megnézett egy dokumentumfilmet a híres énekesnő életéről, művészi pályájáról, majd a remek összeállításon felbuzdulva elővettek néhány régi lemezt és letöltöttek egy-két számukra kedves dalt.

Aztán egyik nap, amikor a család közösen utazott valahova autóval, betették az 1993-as slágert, az "I have nothing"-ot, a kisfiú pedig szülei és nagynénje szeme láttára ezt az átütő produkciót szolgáltatta a számára kedves dallam mellé. Szerencsére a nagynéni volt olyan gyors, hogy megnyomja a telefonján a rögzítő gombot, így a család számára is elképesztő felvételt meg tudták osztani a Youtube-on is.

Dane, szerető családjával.
forrás: today.com
Dane, szerető családjával.

Amikor Dane-t vártuk, még nem tudtuk, hogy Down-szindrómával születik, és ez utána sem érdekelt bennünket. Minden bizonnyal ő volt a legjobb dolog, ami valaha történhetett velünk az életünk során. Ő annyira vidám és szeretetteljes! Ő minden, ami jó ezen a világon

- nyilatkozta a kisfiú édesanyja egy televíziós társaságnak.

Azóta már több mint 20 millióan nézték meg és ámultak el a kisfiú szenvedélyes játékán, gesztikulálásán, és osztották meg azt ismerőseiknek a közösségi oldalakon.

today.com

Már most kivagdostam mindet: ezek lesznek a leghasznosabb háztartási termék kuponok a Joy-napokon

Minden alkalommal összeválogatom a füzetből az általam kedvelt háztartási cikk kuponokat és feltankolom a szekrényt tisztítószerekkel, mosáshoz szükséges holmikkal. És ti?

Számok, tények: 10 érdekes adat a transzneműségről

Avagy itt tartunk a transz emberek elfogadottsága tekintetében 2017-ben.

Pásztory Dóra: A tűzpiros körömlakk dicsérete

A kétszeres paralimpiai bajnok most arról beszél, hogy azon a kézen fontos csak igazán a manikűr, amelyen nincs meg feltétlenül mind az öt ujj. Részlet a novemberi Éva magazinban megjelent írásból.

Így téliesítsd a kertedet: 8 tipp

Muszáj egy kicsit előkészíteni a kertet a télre, hiszen annyit dolgoztál vele egész évben, annyi energiát fektettél bele, nem hagyhatod a következő néhány hónapra parlagon....

Durva: minél több feldolgozott ételt eszel, annál több műanyag és üveg kerül a szervezetedbe

Persze eléggé nyilvánvaló, hogyan kell felvenni a harcot a szennyezett ételekkel szemben... Nézd meg a videót!

Kövess minket

Egy éves előfizetésed mellé most az Advent különszámunkat ajándékba kapod!

Csak 4590 Ft