Ez a Down-szindrómás kisfiú úgy énekli Whitney Houstont, hogy csak pislogsz

Ez a Down-szindrómás kisfiú úgy énekli Whitney Houstont, hogy csak pislogsz
Forrás: facebook danna.d.miller

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

E

Ez a kisrác aztán igazán átadja magát a zenei élménynek!

Az egész úgy kezdődött, hogy a 9 éves Dane néhány hete – anyukájával Dannával együtt – megnézett egy dokumentumfilmet a híres énekesnő életéről, művészi pályájáról, majd a remek összeállításon felbuzdulva elővettek néhány régi lemezt és letöltöttek egy-két számukra kedves dalt.

Aztán egyik nap, amikor a család közösen utazott valahova autóval, betették az 1993-as slágert, az "I have nothing"-ot, a kisfiú pedig szülei és nagynénje szeme láttára ezt az átütő produkciót szolgáltatta a számára kedves dallam mellé. Szerencsére a nagynéni volt olyan gyors, hogy megnyomja a telefonján a rögzítő gombot, így a család számára is elképesztő felvételt meg tudták osztani a Youtube-on is.

Dane, szerető családjával.
forrás: today.com
Dane, szerető családjával.

Amikor Dane-t vártuk, még nem tudtuk, hogy Down-szindrómával születik, és ez utána sem érdekelt bennünket. Minden bizonnyal ő volt a legjobb dolog, ami valaha történhetett velünk az életünk során. Ő annyira vidám és szeretetteljes! Ő minden, ami jó ezen a világon

- nyilatkozta a kisfiú édesanyja egy televíziós társaságnak.

Azóta már több mint 20 millióan nézték meg és ámultak el a kisfiú szenvedélyes játékán, gesztikulálásán, és osztották meg azt ismerőseiknek a közösségi oldalakon.

today.com

Ennél aranyosabban nem lehet beszélni a gyerekekkel az apjuk félrelépéséről – így csinálta anno Diana hercegnő

Az utóbbi hónapokban minden Diana hercegnőről szól, hiszen most van a halálának 20. évfordulója, így olyan titkok, információk is kiderülnek róla, amik korábban rejtve maradtak.

Ide utazz a horoszkópod szerint, ha HALAK jegyű vagy!

Maxold ki a pihenést egy csodás vízparti helyen!

Kövess minket

Előfizetés

Előfizetés

Előfizetek

5 lapszám Éva + 5 lapszám InStyle

Csak 2995 Ft