Napi horoszkóp szeptember 22.: az Oroszlánok mindenkinek megmutathatják a bennük rejlő tehetséget, a Mérlegek segítőkészségüknek köszönhetik a népszerűségüket

Borítókép: Napi horoszkóp szeptember 22.: az Oroszlánok mindenkinek megmutathatják a bennük rejlő tehetséget, a Mérlegek segítőkészségüknek köszönhetik a népszerűségüket Forrás: Getty Images
A hét utolsó munkanapján is érdemes elolvasnod a horoszkópodat, mert a csillagok ismét izgalmas üzeneteket tartogatnak!

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 22.

KOS (március 21.–április 20.)

Olyan álláspontot képviselsz, ami az első pillanatban bicskanyigatónak tűnik mások számára, nem feltétlenül vagy ugyanis az a személy, aki minden körülmények között görcsösen ragaszkodik a szabályokhoz. Tudd azonban meghúzni azt a bizonyos határvonalat és még időben parancsolj megálljt magadnak adott szituációban, hisz az, hogy ennyire „rugalmas” vagy, még akár bajba is sodorhat, épp ezért időnként a saját magad védelme érdekében érdemes beállni a sorba. Nem baj az, ha különbözik a véleményed másokétól, nem mindegy azonban, hogy milyen keretek között és mit képviselsz. Ne akarj mindenáron a szabályokon túllépni!

BIKA (április 21.–május 21.)

Kezd minden puzzle a helyére kerülni, úgy érzed, végre sínen vannak a folyamatban lévő dolgaid. Épp ezért megengedhetsz magadnak egy kis pihenést, keress olyan elfoglaltságot, ami nem igényel túl sok energiát, hisz nem az a cél, hogy elfáradj, sokkal inkább az, hogy feltöltődj. Menj el vásárolni a barátnőiddel, olvass egy jó könyvet vagy nézz meg a szerelmeddel egy romantikus filmet a moziban! Időnként szükséged van arra, hogy elvonatkoztass a jelenlegi helyzetedtől és kicsit más dolgokkal is foglalkozz, mert ezek adnak lendületet a továbbiakhoz!

IKREK (május 22.–június 21.)

Fontos döntés előtt állsz, ami nem kis kockázatokkal jár és a jövőre nézve is elég komoly következményei lehetnek. Épp ezért a mai napot arra szánd, hogy mindent helyre teszel magadban, hogy számot vetsz az eddigi dolgaiddal és átgondolod azt, ami rád vár. Ne hallgass senkire ez ügyben, hisz a saját életedet illetően csakis te vagy a kompetens, senki nem mondhatja meg neked, melyik úton indulj el. Ne akard másra testálni a döntés terhét, fogadd el, hogy vannak az életben olyan helyzetek amikor magabiztosan és felelősségteljesen kell helytállnod. Nem olyan nagy tragédia ez, csupán egy kissé bonyolultabb feladatot kell ezúttal megoldanod!

RÁK (június 22.–július 22.)

Egészen idáig minden porcikáddal azért küzdöttél, hogy másoknak megfelelj, hogy mindenki arcára elégedett mosolyt varázsolj. Ez azonban roppant fárasztó kihívás, aminek időnként komoly megpróbáltatások árán sikerült csak megfelelned, és ez rengeteg energiát kivett belőled. Éppen ezért ez az a pont, amikor mérlegelned kell, mi a prioritási sorrend: végkimerülésig harcolj, hogy mindenkinek megfelelj, vagy visszaveszel a tempóból és inkább magadra koncentrálsz egy kicsit. Mindenki a maga sorsának kovácsa, ezért megéri belefektetni némi energiát abba is, hogy ne csak másokat láss mosolyogni, hanem te magad is boldog légy!

OROSZLÁN (július 23.–augusztus 23.)

Úgy érzed, eljött a megfelelő alkalom arra, hogy mindenkinek bizonyítsd, miféle tehetséggel áldott meg a sors. Most megmutathatod a kreativitást, ami benned van, és azt is, hogy pontosan tudod, miként kell sikerre vinni bizonyos dolgokat. A környezeted meglehetős elismeréssel fog ezután rád tekinteni, hisz a legmerészebb álmaikban sem merték volna gondolni, hogy mire vagy képes. Miután bizonyítottál, joggal sepred be az összes dicséretet, hisz megdolgoztál a sikerért! A mai napon még ünnepeld magad, de ne feledd, hogy holnap újabb kihívásoknak kell majd eleget tenned!

SZŰZ (augusztus 24.–szeptember 23.)

Parázs vitába keveredsz valakivel, aki semmiképp nem akarja megérteni az álláspontodat, téged pedig rendkívüli módon feldühít az a vélemény, amit ő képvisel. Mielőtt azonban a kelleténél jobban felidegesíted magad, érdemes mérlegelned, hogy mennyire fontos számodra ez a bizonyos személy, s látod-e valójában az értelmét annak, hogy tovább győzködd. Amennyiben úgy találod, hogy nem is olyan nagyon mérvadó az ő álláspontja, ne szállj vele vitába, mert nincs értelmes felesleges energiákat beleölni abba, hogy mindenképp rábeszéld valamire, ha azonban elég fontos a számodra, adj lejjebb te is az elveidből és igyekezz a közös nevezőt megtalálni vele!

MÉRLEG (szeptember 24.–október 23.)

A környezetedben híres vagy a jó szándékodról, a segítőkészségedről, az önzetlenségedről, pontosan tudják rólad, hogy bármiben bármikor számíthatnak rád, minden tőled telhetőt megteszel a bajba jutottakért. Nem árt azonban óvatosnak lenned, mert akadnak szép számmal olyanok is, akik valójában nem szorulnak segítségre, csupán a lustaságuk okán próbálják rád testálni az elvégzendő feladatot. Ismerd fel, hogy ki az, aki ténylegesen bajban van, és ki az, aki csak ki akar használni. Próbálj résen lenni, ne engedd, hogy mások eszközként használjanak valamire!

SKORPIÓ (október 24.–november 22.)

Szinte már a zsebedben érzed a sikert, s annyira magabiztos vagy, hogy nem látsz semmi mást, csak azt, amint a célvonalban a győzelmet ünnepled. Ez azonban önmagában kevés, mert az álmaid csak akkor válnak valóra, ha nem azt várod, hogy a sült galamb a szádba repüljön, hanem teszel is valamit az ügy érdekében. Szedd össze tehát mindent erődet, vegyél egy nagy levegőt és lódulj neki a dolognak. Nincs kizárva, hogy a célban valóban ünnepelhetsz, de ahhoz meg kell mozdulnod végre! Hajrá!

NYILAS (november 23.–december 21.)

Bár többnyire már a hétvégi kikapcsolódás foglalkoztat, a hét utolsó munkanapján mégis olyan lehetőség akad, amit érdemes megragadnod. Nincs is min hezitálnod, egyszerűen csak ugorj fejest a dologba, hisz minden nap nem botlasz bele a soha vissza nem térő alkalomba, ami ezúttal a jelek szerint tálcán kínálja magát. Ne gondolj most a nehézségekre, ne fuss el a kihívás elől, mert csak így tudsz igazán sikeres ember lenni. Majd később ráérsz pihenni, tekints úgy a helyzetre, hogy ez is a kikapcsolódásnak egy fajtája! Végre van valami, ami változást hoz a monoton szürkeségben!

BAK (december 22.–január 20.)

Valaki a környezetedben veszélyes dologra készül, számodra pedig nagyon úgy tűnik, hogy nem számol a kockázatokkal és az esetleges következményekkel, épp ezért szükségét érzed annak, hogy még azelőtt szólj neki, mielőtt bajba kerül. Lehet, hogy az első pillanatban rossznéven veszi majd az őszinteségedet, de legalább volt valaki, aki figyelmeztette, hogy esetleg szakadékba zuhanhat. Ne akarj mindenáron a lelkére hatni, tárgyilagosan hívd fel a figyelmét az általad veszélyesnek tartott manőverre. Ezzel minden tőled telhetőt megtettél, s ha ezután is úgy dönt, elindul, az már nem a te ügyed, a lelkiismereted tiszta, hiszen szóltál, innentől az ő dolga, hogy melyik utat választja!

VÍZÖNTŐ (január 21.–február 19.)

Hatalmas megnyugvással veszed tudomásul, hogy minden, amibe korábban belekezdtél, szinte kifogástalanul alakul, s a zivataros idők után végre kezd kisütni a nap. Nem is merted elhinni, hogy van benned elegendő kitartás, s megtalálod a megoldást arra, miként szabadulj a szorult helyzetedből. Most egy kicsit végre szusszanhatsz, más dolgokkal is foglalkozhatsz, de érdemes rajta tartanod a szemed a folyamatban lévő ügyeken, hisz bármikor adódhat olyan váratlan fordulat, ami mindent megváltoztat, ha nem avatkozol be gyorsan és hatékonyan!

HALAK (február 20.–március 20.)

Úgy érzed, elakadtál egy bizonyos dologgal, sehogyan sem látod a kiutat, ám eddig nem akartál senkibe kapaszkodni és segítséget kérni. Be kell azonban látnod, hogy érdemes egy pillanatra a büszkeséged legyőznöd és olyasvalaki támogatását kérni, aki volt már hozzád hasonló szituációban, így tehát rendelkezik némi tapasztalattal ez ügyben. Ha olyasmiért vállalsz ugyanis felelősséget, amiről fogalmad sincs, ne csodálkozz, ha komoly következményekkel kell számolnod! Nem szégyen belátni, hogy vannak határaid, te is egyszerű halandó ember vagy, tévedni pedig emberi dolog.