Szarkasztikus anya-mantrák, amikre egyszer még szükséged lehet

Szarkasztikus anya-mantrák, amikre egyszer még szükséged lehet
Forrás: Getty Images

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

N

Nem lőjük le a poént, azt úgyis megteszik helyettünk a gyerekek!

Az anyaság bizony kemény meló, és hát legyünk őszinték, néha nekünk sem árt egy kis lazítás. Még ha az a lazítás épp csak néhány jól időzített poén elolvasásában rejlik is, az is sokat dobhat a hangulatunkon, jókedvünkön. Olyan anya-mantrákat hoztunk most nektek, amelyekkel (nem titkoljuk), mi magunk is könnyedén tudunk néhanapján azonosulni, vagy ha más nem megy, hát csak nevetni magunkon. Fogyasszátok őket jó humorérzékkel és egy csipetnyi öniróniával!

Nézd meg a galériánkat> 8 kép
Szarkasztikus anya-mantrák, amikre egyszer még szükséged lehet
Ezért nem ülhetett Meghan Markle és Harry herceg egymás mellé az egyik első közös szereplésükön a nyilvánosság előtt

Gyakorlatilag jelent meg együtt a nyilvánosság előtt Harry herceg és barátnője, Meghan Markle színésznő. Az esemény, amelyen minderre sor kerülhetett csaknem egy évvel azután, hogy fény derült a kapcsolatukra, az Invictus játékok volt Torontóban, amelyet Harry alapított 2014-ben és amely egy paralimpia jellegű sportverseny különböző hadseregekben megsérült veteránoknak.

A nap tippje: telefontisztító gép, mert a mobilod koszosabb, mint a vécéd, csak hogy tudd

A telefon a legkevésbé higiénikus tárgy körülöttünk, mert nemcsak állandóan a kezünk ügyében van, hanem az akkumulátorának köszönhetően melegebb hőmérsékletű is, mint mondjuk a slusszkulcsunk, tehát könnyebben tenyésznek rajta a baktériumok.

Kövess minket

Spórolj ősszel is!

Csak 1185 Ft