Vicces illusztrációk (nem csak) szégyenlős lányoknak! Avagy 10 alternatíva, ha nem akarod mutogatni az alakodat a standon

Borítókép: Vicces illusztrációk (nem csak) szégyenlős lányoknak! Avagy 10 alternatíva, ha nem akarod mutogatni az alakodat a standon
Hát ez zseniális!

Valljuk be, a strandpara elég gyakori a nők körében. De nem csak azok körében, akiknek nem jött össze a tökéletes bikinialak, mert ha az ember lánya nem született annyi önbizalommal, mint Bella Hadid, hamar bestresszel egy ilyen környezetben. És mindezt megelőzik a fürdőruhavásárlás kínjai:

Szóval azok a ruhadarabok nem csúsznak le olyan könnyen, vajon a pasiknak miért megy ez az egész egyszerűbben? Pedig náluk sem figyelnek be mindig a kockák... Na mindegy is, ezt majd máskor beszéljük meg, most viszont térjünk rá az amerikai InStyle és a Seattle-i születésű illusztrátor, Olivia de Recat együttműködésére.

Ez a szégyenlőség-téma ugyanis őket is nagyon megfogta, és készítettek egy szupervicces sorozatot egy halom dologról, amivel eltakarhatjuk, illetve álcázhatjuk magunkat a strandon.

A mi napunkat teljesen feldobták ezek a kreatív és kétségtelenül őrült ötletek!