A 2024-es Emmy-gála legszebb ruhái: csak úgy tündökölt a Grace-klinika sztárja

Borítókép: A 2024-es Emmy-gála legszebb ruhái: csak úgy tündökölt a Grace-klinika sztárja Forrás: Michael Buckner/Variety via Getty Images
Ma éjjel került megrendezésre a 75. Emmy-gála, Los Angelesben. A 2024-es Primetime Emmy-díjátadón az amerikai televíziós produkciókat díjazzák. Természetesen idén sem volt hiány szebbnél szebb ruhákban, hiszen újfent fantasztikusra sikeredett a vörös szőnyeges bevonulás. Mutatjuk is, milyen csodálatos ruhákban érkeztek a sztárok a kamerák reflektorfényeibe.

Hétfő este – vagyis itthoni idő szerint ma hajnalban – rendezték meg a 2024-es Primetime Emmy-díjátáadót, melyet a televíziós produkciók Oscar-díjának is szoktak nevezni. Rendhagyó módon januárban került sor ennek az eseménynek a megrendezésére, ugyanis eredetileg a díjátadót ősszel szokták tartani, azonban tavaly ősszel a hollywoodi forgatókönyvírók és színészek sztrájkja miatt elhalasztották a gálát, így most januárban került megrendezésre.

Ezen a nívós eseményen az amerikai televíziós produkciókat díjazzák. Azonban a díjazásnál sokan még jobban várják a vörös szőnyeges bevonulást, ahol a sztárok szebbnél szebb ruhákban jelennek meg a nagyközönség előtt.

Forrás: Neilson Barnard/Getty Images
Elizabeth Debick.

Idén, a Golden-Globe gálához hasonlóan, rengetegen választották a sötét árnyalatú ruhákat, ám bizony akadtak egészen kitűnő, színesebb, extrább darabok is.

Az est különösen ragyogó csillaga a Korona sztárja, a Dianát alakító színésznő, Elizabeth Debicki volt, akinek ruhaválasztása egészen kifinomult stílusérzékről árulkodik.

Természetesen extrább darabokból sem volt hiány. Az eseményen többek között olyan nívós sztárok vettek részt, mint Selena Gomez, Jenna Ortega, Bella Ramsey, Katherine Heigl, Kourtney Kardashian és Travis Barker.

A gála során a tragikusan fiatalon meghalt Matthew Perry-ről is megemlékeztek.

Az alábbiak galériában pedig a kedvenc vörös szőnyeges szettjeinket hoztuk el!