7 hollywoodi celebnő, aki maga kérte meg a fiúja kezét

Borítókép: 7 hollywoodi celebnő, aki maga kérte meg a fiúja kezét
Spoiler: a férfiak mind igent mondtak! Pedig nem mindegyikük vette természetesnek, hogy ebben a sorsdöntő helyzetben a nő kezdeményez.

Valamiért még mindig tartja magát az a közvélekedés, mely szerint a házasságkötést csak a férfi kezdeményezheti. Pedig már túl vagyunk egy-két csöpögős film- és sorozatjeleneten is, amelynek női sztárjai példát statuálva önállóan döntöttek a családi állapotuk felől. Például sosem felejtjük el Monica és Chandler sírós jelenetét a Jóbarátokban...,

...vagy azt a pillanatot Az ifjú Viktória királynőben, amelynek hősnője (Emily Blunt) maga hozza fel, hogy házasodjanak össze unokatestvérével, Albert herceggel...

De ha belegondolunk, ezek is kivételes helyzetek: Monica azért dönt így, mert Chandler kísérletei korábban befuccsoltak, Viktória pedig azért, mert Albert jóval alacsonyabb rangot tölt be, mint ő. (Ez egyébként a valóságban is így történt.)

Szóval annyi helyzet áll elő az életben, amikor nők kezdeményeznek – miért pont az eljegyzés ne tartozna ezek közé?

Szerencsére néhány híresség már ebben is elöl járt a jó példával – nézzétek a galériát a sztárcsajokról, akik maguk kérték meg a szerelmük kezét!