Elképesztően flancos szülinapi gyerekzsúrok 10+1 sztárcsaládban

Torta, ajándék, néhány haver, esetleg lufik – egy ifjú szülinaposnak elég ennyi a boldogsághoz, nem? Főképp, ha még csak 1-2 éves, és fel sem fogja, mi történik vele. Hát, úgy tűnik, akadnak sztárok, akik nem így gondolják, sőt, ellenkezőleg. Náluk minden presztízskérdés, még a gyerekzsúr se lehet kivétel!

Néhány hete az ötéves North és a hatéves Penelope közös zsúron ünnepelte a születésnapját. Ami náluk már hagyomány, hiszen unokatestvérek. A rendezvény unikornis tematikájú volt, amelynek során a résztvevő gyerekek szivárványszínű egyszarvakkal felékesített pónikon lovagolhattak...

Sajnáljuk, de a tartalmat időközben eltávolították az Instagram-ról.

...a desszertasztal pedig így nézett ki:

Sajnáljuk, de a tartalmat időközben eltávolították az Instagram-ról.

Ez a rongyrázás egyáltalán nem meglepő: a két kislány a Kardashian família sarja, North a legidősebb gyermeke a Kim Kardashian–Kanye West házaspárnak (a második, Saint 2015-ben, a legkisebb, egy Chicago nevű lány pedig 2018-ban született, utóbbit béranya hordta ki), Penelope pedig Kim nővére, Kourtney másodszülöttje (az első, Mason már nagyfiú, még 2009-ben született). Márpedig egy olyan családban, ahol minden eleve "over the top", ahol egy esküvő sem múlhat el anélkül, hogy a menyasszony legalább háromszor öltözzön át, ahol a garázsbejárót, amely francia macskakővel volt kirakva, újra kellett burkolni, mert Kanyénak nem tetszett a cementhabarcs színe, ahol a család egyik, huszonegy éves tagja a Forbes magazin szerint a világ legifjabb milliárdosa, nos, ott egy szülinap nem múlhat el nyom nélkül.

Szóval a Kardashianéktól még el is várjuk, hogy luxus-babazsúrt rendezzenek, de mi a helyzet azokkal a sztárokkal, akik nem pusztán arról híresek, hogy híresek? A Beyoncék, Charlize Theronok, Tom Cruise-ok hogyan jutnak el odáig, hogy gyémántos Barbie-kkal, különbejáratú játszóházakkal halmozzák el a csemetéjüket, akik még nem is elég idősek ahhoz, hogy értsék, mi történik velük? Nem értjük. Ti értitek? Íme a szülinapi zsúrt felelőtlenül túllihegő celebek galériája:

Nálatok hogy néz ki egy szülinapi zsúr?
Piknik, kirándulás, rossz időben játszóház, a lényeg, hogy együtt legyen a család
Nálunk mindig van bohóc, de ajándékozni nem kötelező.
A gyerek még túl kicsi, ezért csak egy gyors gyertyagyújtást tervezünk.
A lányunk még vacillál a Jégvarázsos és a Pokémonos téma között, de lehet, hogy inkább Bora Borán ünnepelünk.
Nem ünnepeljük a születésnapokat.