Így javíthatod hangulatodat és bőrödet is

Így javíthatod hangulatodat és bőrödet is
Forrás: Europress

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

B

Bizony, egyszerre tudsz hatni mindkettőre.

Valószínűleg nem is sejtetted, de egyes növények egyszerre tudnak hatni a hangulatodra és a bőrödre is. Amellett, hogy széppé, még vidámmá is varázsolnak bizonyos virágok. Eláruljuk, miket érdemes beszerezned.

Rózsaolaj

A rózsa illata a tavaszt juttatja mindenki eszébe, és ettől azonnal beindul az agyadban a boldogsághormon termelődése. Ha a megtiszított bőrödbe masszírozod, akkor pedig selymes és puha lesz, ezért érdemes illóolajként és arcolajként is bevetned.

Citromolaj

A citromból készült olaj illata reggelenként felfrissít, jó kedvre derít. Ha az arcodat citromolajba áztatott vattával törölgeted át, a pattanások ellen teszel, ugyanis a citromban egy csomó baktériumölő anyag található. Segít a fertőzéseket elkerülni, illetve tisztítja és fertőtleníti az arcbőrt.

Ez a videó majdnem meggyőzött minket arról, hogy vegánná kell válnunk, de azután kiderült, hogy...

Egy brit fiatalember 10 pontban elrappeli a veganizmussal kapcsolatban felmerülő legfontosabb kérdéseket. A csávó zseniális, csakhogy van egy kis bibi...

Ezért jó, ha hagyod a kölyköt „unatkozni”

Az unalom valójában nagyszerű dolog! Elmondjuk miért...

Ezért vagyok 30-on (jóval) túl is szingli

Őszinte beszámoló egy 36 éves egyedülálló csajtól, aki bevállalta.

5 sztár, akinek nem volt elég 1 menyasszonyi ruha az esküvőjén

Képtelenek voltak választani? Vagy új – és meglehetősen puccos – divat van születőben? Akárhogy is, egyre többen esküsznek arra, hogy többféle menyasszonyi ruhában mutassák meg magukat az olvadozó násznépnek – és persze az egész world wide webnek.

Kövess minket

Előfizetés

Előfizetés

Előfizetek

Egyéves Éva-előfizetés és féléves Apa-előfizetés most több, mint 40% kedvezménnyel!

Csak 4990 Ft