Gyanta, cukorgyanta vagy borotva? Mi a legjobb a bőrödnek?

Gyanta, cukorgyanta vagy borotva? Mi a legjobb a bőrödnek?
Forrás: Europress

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

M

Most lehull a lepel!

A szőrtelen és puha bőr manapság már minden nőnél nagyon fontos. Az, hogy milyen módszert választasz, hogy ezt elérd, kizárólag rajtad múlik. Most eláruljuk, melyik eljárást a tested melyik részén és mire érdemes használni, hogy a legjobb eredményt érhesd el.

Gyanta

Hol használd? A szemöldöködtől kezdve a lábadig mindenhol megállja a helyét, azonban a legjobb, ha a karodon és a lábadon használod csak, hiszen a szemöldököd környékén nagyon érzékeny a bőr, és félő, hogy feltéped. Az intim területeket kiválóan tudod vele szőrteleníteni, azonban ezt csak akkor ajánljuk, ha jó a fájdalomtűrő képességed.

Kinek nem ajánlott? A gyanta helyett válassz inkább más módszert, ha érzékeny a bőröd, és könnyen kivörösödik. Ha ekcémával küzdesz, kerüld el.

Cukorgyanta

Hol használd? Ugyanott, mint a gyantát. A szemöldöködet mindenképp hagyd ki, még akkor is, ha a cukorgyanta jóval kíméletesebb eljárás, mint a sima. Ha érzékenyebb a bőröd, gyorsan ki tud pirosodni vagy húzódásra, szárazságra hajlamos, nyugodtan vesd be a cukorgyantát, hiszen megkíméli a bőrödet.

Kinek nem ajánlott? Akiknek nagyon vékony, finom szőre van, nem annyira fogják kedvelni a cukorgyantát, hiszen nem tudja azokat megfelelően eltávolítani, és egy-két helyen meghagyja a szőrt.

Itt az Éva magazin szeptemberi száma Kölyök melléklettel és kedvezményes kuponokkal

Keresd az újságárusoknál az Éva magazin szeptemberi számát – Kölyök melléklettel és az iskolakezdéshez nélkülözhetetlen kedvezményes kuponokkal!

Elborított a stressz? Itt egy 5 perces légzéstechnikai gyakorlat, amitől azonnal helyükre kerülnek a dolgok

Lélegezni mindenki tud, de természetesen ezt a képességünket is lehet tökéletesíteni. Most éppen a relaxált létállapot a cél.

Találd ki ezt a 7 hírességet a háziállatukról!

Na, vajon melyik kis szőrgombóc kié?

Jessica Biel úgy néz ki az új tévésorozatában, mint a mosott kaki

Egy fiatal anyát játszik benne, aki erőszakos cselekményre vetemedik. Eléggé sokkoló fotók készültek róla, nézd meg őket te is!

Ezért döntött rekordot Obama tweetje a nemrégi amerikai erőszakcselekményekről

A volt amerikai elnök egy egyszerű Nelson Mandela-idézettel reagált, nem is említette a charlottesville-i incidenst és mégis mindenki értette.

Kövess minket

Előfizetés

Előfizetés

Előfizetek

Éva 1 éves előfizetés (10 lapszám) - Sulinap akció

Csak 3475 Ft