Farmerből sosem elég: a legjobb őszi darabok 10 ezer forint alatt

Borítókép: Farmerből sosem elég: a legjobb őszi darabok 10 ezer forint alatt
Ugye, hogy egy nőnek nem lehet elég nadrágja, pláne akkor, ha farmerről beszélünk? A Joy.hu farmeros összeállítását most tényleg érdemes átböngészned!

Te is alig várod az őszi JOY-napokat, hogy beszerezz néhány holmit télre? Jó hírünk van: rengeteg ruhamárka termékéhez juthatsz hozzá november 9. és 12. között szuper áron! Ha pedig te is farmeros csaj vagy, tehát imádod edzőcipővel és egy laza inggel kombinálni, de a péntek esti buliban is szívesen villogsz farmerban egy szexi tűsarkúval, akkor tudod, hogy sosem lehet elég farmerja egy nőnek!

Most pedig szinte minden divat, ha erről a klasszikus holmiről van szó: lassan visszatérnek a csípőnadrágok, s a magas derekú holmik is még mindig hódítanak! Ráadásul ezek télen különösen kényelmesek, mert jobban melegítenek, mint a csípőfazonok, a hasad garantáltan laposabb lesz bennük, a derekad pedig sokkal karcsúbb.

Színben sincs határ: kellemes őszi napokon néhány barna kiegészítővel simán felvehetsz fehér vagy nagyon világos farmert, a kék persze mindig divat, csakúgy, mint a szürke és a fekete darabok.

Viszont a szárral és a díszítéssel érdemes variálnod! A szakadt farmerokat még mindig nem unjuk, de most az is nagyon menő, ha a nadrág szára van kicsit megszaggatva. Hódítanak a varrott mintás, gyöngyös darabok is, csak úgy, mint a csíkosak – fazonban pedig a csőfarmer mellett a magasított derekú boyfriend, a mom jeans, a klasszikus egyenes szár a menő. Ja, és az sem baj, ha a farmer nem ér egészen bokáig, és a lábszár fölött bővül ki a szára!

Szóval láthatod, a paletta nagyon, de nagyon színes: te viszont csakis olyan darabot válassz, ami illik a személyiségedhez, a ruháidhoz, és tökéletesen áll rajtad. Most segítünk picit: összeszdtünk pár szuper nadrágot, amihez a JOY-napokon 10 ezer forintnál olcsóbban juthatsz hozzá.

Na, hogy tetszenek?