Most indul a buli – itt az októberi Éva magazin!

Borítókép: Most indul a buli – itt az októberi Éva magazin! Forrás: Éva magazin / Lábady István
Okosan és könnyedén – használd ki a közösségi média előnyeit! Legfrissebb számunk szeptember 21-től az újságosoknál.

Amikor beloggolsz a Facebookra, amikor rákattintasz egy linkre, amit valaki ajánlott neked, amikor tetszikelsz, kommentelsz, megosztasz, szívecskéket küldesz a szeretteidnek – ezt mind rögzíti egy szerver valahol és ott marad, amíg világ a világ? A magánéletünk többé nem magánélet? Ilyen kérdésekkel szerepelnek az októberi Éva magazin fókuszában; nézzük, pontosan mik. :)

Pásztory Dóra: Cybernanny bevetésen

Forrás: Éva magazin / Europress

Hogy mi az a cybernanny? Természetesen egy furfangos funkció, amely „bármikor, bármilyen helyzetben benyomja az OFF gombot a gyerekünkön”. Hogy egész pontosan miről van szó, az kiderül az októberi Éva magazinból, mint ahogy az is, hogy érez-e lelkifurdalást a paralimpiai bajnok sportolóból lett állandó szerzőnk.

Szily László életének könyvei

Forrás: Éva magazin / Szentgyörgyváry Ambrus

Az Éva fennállása óta az egyik legsikeresebb rovatunk az Életem könyvei, amelyben most egy netes újságíró mesél életének legfontosabb olvasmányairól. Szily Lászlónak mellesleg most jelenik meg negyedik, gyerekneveléssel foglalkozó, meglehetősen egyedi hangvételű kötete.

Október 1-jén CCC Shopping Day az ország 67 üzletében! 20%-os CCC kupont találtok az októberi Éva magazinban.

Nagyinterjú: Hajdu Szabolcs és Török-Illyés Orsolya

Forrás: Éva magazin / Lábady István

Hajdu Szabolcs filmrendező legújabb alkotásában ismét a felesége, Török-Illyés Orsolya játssza a főszerepet, sőt, két gyermekük is felbukkan benne. A Pernelláék Farkaséknál fontos film, aminek nincs igazi története, „csak” a hétköznapi kapcsolatokról, vendégségről, menni vagy maradni dilemmáról szól. A házaspár azt is elmondja az Éva 54. oldalán kezdődő interjúban, hogy ők miképp érintettek ezekben a kérdésekben.

Digitális lábnyom – örökre ott marad vagy nem?

Forrás: Éva magazin / Europress

Eltüntethetjük-e végleg a kamaszkori blogunkat? Mi a különbség a Waze és a Snapchat között? Hogyan érhetnénk el, hogy az életünket ne kizárólag képernyő előtt éljük le, videójátékok, pornóvideók és pizzarendelő alkalmazások között? Ezekkel a témákkal mind külön-külön cikkben foglalkozunk az októberi Éva magazinban. :)

RAJZPÁLYÁZAT!

Forrás: Éva magazin / Europress

Küldj fotót gyermeked rajzáról és nyerj Laica vízszűrő kancsót, Be Happy táskát vagy családi wellnesshétvégét! (Részletek hamarosan.)

Almaszüret

Forrás: Éva magazin / Studer-Tüske Veronika

4 almás recept, a pitétől a húsos haséig (igen, abban is van alma!).

Az októberi Éva szeptember 21-től az újságárusoknál!