6 hétköznapi szokás, amiről nem tudtad, de pattanást okoz!

6 hétköznapi szokás, amiről nem tudtad, de pattanást okoz!
Forrás: Europress

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

N

Néhányon egészen meg fogsz lepődni.

Régóta tudod, hogy az arcmosás kihagyása és a zsíros ételek fogyasztása pattanások kialakulásához vezet, de létezik néhány olyan szokás is, amire nem is gondoltál, hogy bőrhibák lehetnek miattuk.

Ha nem kensz hidratálót

Rendszeresen kell hidratálnod a bőrödet ahhoz, hogy szép egységes legyen, és ne legyenek pattanásaid. Ha rendszeresen elfelejted a krémet, sajnos gyakrabban jelennek meg pattanások a bőrödön.

Ha nem fürdesz rögtön edzés után

Ha edzés után, mikor jól le vagy izzadva, ahelyett, hogy megfürdenél, inkább hazamész, és csak később ugrasz a zuhany alá, sajnos az késő. Az izzadtság rádtapad, és belejut a pórusaidba. Ajjaj!

Túl erős lemosó

Ha az arcodat rendszeresen erős, alkoholos tisztítókkal mosod, eltávolítod róla a természetes, normál olajréteget, ettől pedig még több olaj fog termelődni, ami pedig pattanásokhoz vezet.

A TÖBBI TIPPÉRT KATTINTS IDE!

Anyu és én... Gondolatok, nem csak anyák napjára

Elválaszthatatlanok vagyunk. Mert anyu és én...

A világhírű gyerekszínész saját példáján illusztrálja, miért nem tesznek feljelentést a nemi erőszak áldozatai

Most először mondta el a történetét és adott választ arra, miért nem tett lépéseket, hogy az elkövető megkapja az őt megillető büntetést. Mindezt egy Instagram-kommentre reagálva tette.

8 bölcsesség, amit az anyósomtól tanultam

Nem mindig kell becsuknod a füled, ha az anyósod bölcselkedik!

Kövess minket

Előfizetés

Előfizetés

Előfizetek

Rendkívüli előfizetési ajánlat az Éva 10. születésnapja alkalmából! A fele meg egy kicsi csak a tiéd! Most 60% kedvezménnyel, 6950 Ft helyett 2780 Ft-ért rendelheted meg egy évre az Éva magazint.

Csak 2780 Ft