9 sztár, akinek bámulatos kreativitással írta el a nevét a kávéspoharán a Starbucks

Borítókép: 9 sztár, akinek bámulatos kreativitással írta el a nevét a kávéspoharán a Starbucks Forrás: Getty Images
Nehéz szakma a baristáé, az biztos. Habár... Van egy városi legenda, miszerint a Starbucks alkalmazottai szándékosan írják hibásan a vendégek nevét a kávéspohárra.

Van egy városi legenda, miszerint a Starbucks alkalmazottai szándékosan írják hibásan a vendégek nevét a kávéspohárra, hogy azután minél több poszt szülessen az elírásokról a közösségi oldalakon, és ezzel minél jobban terjedjen a kávézólánc hírneve. Hogy igaz-e vagy sem, azt nem tudjuk, mindenesetre a világ boldogabbik felén – mármint ahol telik ilyen drága kávéra – meglehetősen megosztja a népet a kérdés, hogy jó ötlet-e a becses nevünkkel a poharunkon sétálni az utcán. Arról nem is beszélve, hogy az elviteles pohár, mint köztudott, komoly környezettudatossági szempontokat is felvet – nem véletlen, hogy az Egyesült Királyságban már külön adót akarnak kivetni az eldobható poharakra, mivel a szigetországban 2,5 milliárd ilyen tárgy kerül a szemétbe évente. Szóval javasoljuk inkább a mindig magunkkal hordható termoszt (amiből a kávézóláncokban is kapható többféle is).

Addig is nézegessetek hollywoodi sztárokat, akiknek – néha szándékosan, de többnyire véletlenül – egészen furcsa betűkombinációk kerekedtek a poharukra!