5 étel, amit bor mellé a legjobb fogyasztani
Ha baráti borozós estét tartotok, nincs is annál jobb, mint egy-két finom, jó pohár ital és beszélgetés mellé valami finomat nassolni is. Eláruljuk, hogy mit érdemes kis tálakban az asztalra tenned, hogy még élvezetesebb legyen a borozás. Ezek a legjobb ételek bor mellé felkínálva!
Sajt fondü + pirítós
Olvassz meg egy vagy két féle érett sajtot, és az olvasztott masszába önts bele két evőkanál bort. Alaposan keverd össze, majd egy nagyon kevés sóval ízesítsd. Tartsd melegen, hogy jól kenhető legyen, és friss pirítóssal szolgáld fel. Meglátod, csodásan kihozza majd a borok ízét!
Szőlő + sajt
Klasszikus és alap ételek a borok mellé, ezt mindenki szeretni fogja, ez garantált! Vágj apró kockákra sajtot, és keverj mellé finom szőlőszemeket. Ezt eszegetve még finomabbnak érződik minden bor, és a savas érzetet is csökkenti. Az igazán ínyencek szezámmaggal is megszórhatják a sajt-szőlő párost. Ugye, milyen gusztán hangzik!?