Kiakadt a cukiságmérő! Így indult Sarolta hercegnő élete első ovis napjára – FRISS FOTÓK

Borítókép: Kiakadt a cukiságmérő! Így indult Sarolta hercegnő élete első ovis napjára – FRISS FOTÓK
Olyan gyorsan felnőnek!

Nagy nap ez a mai, hiszen a kis Sarolta ma reggel indult el először az oviba. A fontos pillanatot – mint 2016-ban György esetében – most is a büszke anyuka, Katalin örökítette meg a Kensington-palota lépcsőjén, a képek pedig olyan aranyosak lettek, hogy mi is azonnal elolvadtunk a kétéves hercegnő láttán.

Annyira tündéri ez a kislány!

The Duke and Duchess of Cambridge are very pleased to share two photographs of Princess Charlotte at Kensington Palace...

Posted by The Royal Family on Monday, January 8, 2018


A képeket a The Royal Family posztolta az oldalán, ahol azt is elárulták, hogy Sarolta a londoni Willcocks óvodába jár a mai naptól. A sajtó értesülése szerint évi 2-3 milliós tandíjat kell itt kicsengetni a szülőknek, attól függően, hogy milyen képzésekre szeretnék járatni csemetéjüket, ugyanis a patinás magánóvodában számos lehetőség van a gyerekek képzésére, francia nyelvi és zenés foglalkozásokat tartanak számukra, a gyerekek számos hangszeren megtanulhatna játszani, sőt akár festhetnek is.

Ami érdekesség, hogy György nem ide, hanem a norfolki Montessori óvodába járt, ám a Willcocks a palotától nem messze található, talán pont ezért esett Katalinnak és Vilmosnak most erre a választása.

De visszatérve a képekre, sokan nem is tudják, hogy Katalinnak mekkora szenvedélye a fotózás – te például tudtad, hogy ezeket a fotókat mind ő készítette?