7 féle klasszikus ünnepi húsétel

Borítókép: 7 féle klasszikus ünnepi húsétel
Főfogások a karácsonyi asztalra, a pulykától a sertéskarajon át. Tessék választani!

Nálatok minden karácsonykor ugyanaz kerül az asztalra? Vagy mindig meglepetés? Vagy néhány évenként egyszer azért kipróbáltok valami újat? Az alábbi klasszikus húsos receptek közt biztosan akad egy-kettő, amit érdemes lesz kipróbálni idén karácsonykor!

1. Narancsos fűszeres kacsa

2. Nagyon gazdag töltött káposzta

3. Sertéskaraj almával és gyömbérrel

4. Pácolt bárányszeletek rubintos kuszkusszal

--pagebreak--

5. Sült liba trikolór krumplival, párolt káposztával

6. Pácolt kacsamell serpenyőben sütve

7. Narancsos pulyka zöldfűszerekkel

A recepteket, valamint az összeállítóik nevét a képre kattintva találod meg.