Éva Konyha videó #4: Tonhalkrém reggelire is

Borítókép: Éva Konyha videó #4: Tonhalkrém reggelire is
Egyszerű tonhalkrém-recept konzerv tonhalból, snidlinggel, színes kaliforniai paprikával. Nézd meg a videót!

Elindult az Éva Konyha videócsatorna, amelyben Kósa Ákos bemutatja saját alkalomhoz illő, mégis különleges receptjeit az Electrolux konyhájában.

Nézd meg a videókat és kövesd a praktikus instrukciókataz Éva magazin első receptvideókat tartalmazó youtube-csatornájában!

Ákos ezúttal egyszerű tonhalkrémet készít. Bevallása szerint érdemes akár 4-5 konzerv tonhalat is felhasználni egyszerre, mert úgyis nagyon gyorsan fogy.

Nézzétek meg a videót!A cikkben lejjebb görgetve a receptet el is olvashatjátok.

Készítette az Éva magazin
Séf: Kósa Ákos
Gyártásvezető: Glaser Eszter
Videó: www.emforen.hu
A forgatás helyszínét az Electrolux biztosította.

Hozzávalók a tonhalkrémhez
5 db konzerv tonhal, saját levében, illetve olívaolajban
1-1 fej kaliforniai paprika
1 csomag angol zeller
1 evőkanál mustár
1/2 szár póréhagyma
1 csomag újhagyma
1 citrom leve

Elkészítés:

1. Mosd meg a zöldségeket.

2. A tonhalkonzervek levét öntsd ki (ezt még a későbbiekben használhatod, ha a krém túl száraz), majd a tonhalat tedd egy tálba.

3.A paprikát, hagymát (zöld részével együtt) és a zellert darabold apróra.

4. Snidlinggel szórd meg, sóval borssal, mustárral és cirtom levével ízesítsd, majd jó alaposan keverd össze.

5. Hagyd állni akár órákra, hogy az ízek mégjobban összeérjenek.