A vásárlás ünnepe: több, mint 300 kupon, jótékonyság, 100.000 Ft nyeremény - Jön a JOY-Napok!

Borítókép: A vásárlás ünnepe: több, mint 300 kupon, jótékonyság, 100.000 Ft nyeremény - Jön a JOY-Napok!
Vásárolj 10–70% kedvezménnyel közel 2000 üzletben, 4 napon át!

Kapjon el a vásárlási láz

Október 10.-étől már az újságosoknál a JOY novemberi száma, ami a számtalan izgalmas stílus- és szépségtipp mellett több mint 300 kupont rejt, amiből kedvedre válogathatsz, és tervezgetheted már most, mire fogsz lecsapni óriási kedvezményekkel. Hogy milyen márkák vesznek majd részt a négy napos JOY-Napok alatt?

ITT tudsz rákeresni a márkákra és boltokra

Az itt látható kuponok csak tájékoztató jellegűek, nem kinyomtathatóak és nem beválthatóak. Az érvényes kuponokat keresd a JOY magazin novemberi számában, vagy kattints az online kuponkra.

Idén is lesznek online kuponok, melyeket webshopokban tudsz beváltani. Ezeket ITT találod.

Vásárolj és tegyél jót

JOY-Tündér idén egy különleges programot támogat: az értő olvasást. Ugyanis ma Magyarországon minden ötödik gyermek olvasási és szövegértési nehézségekkel küzd, melyek egy életen át akadályozzák őket abban, hogy kibontakoztathassák a bennük rejlő tehetséget. Ha az értő olvasás nem alakul ki megfelelő időben, akkor a gyermek lemaradhat a fejlődésben, rossz tanulmányi eredményeket ér el, ami elveheti a kedvét a tanulástól, csökkentve ezzel továbbtanulási esélyeit is. A JOY-Tündér a United Way Alapítvány Könyvforgató programját támogatja 10 Ft-tal minden egyes novemberi eladott JOY magazin árából és további 10 Ft-tal a Lapker Zrt. is azért, hogy minden gyermek egyenlő esélyekkel tanulhasson. Még több részletért kattints ide!

ÚJ: Ne csak költs! Nyerj 100.000 Ft-ot!

Idén először kiosztásra kerül a JOY Best Shop díj!
Keressük a JOY-Napok legjobb boltját. Hogy ki szállhat ringbe ezért a címért? Az a bolt, amelyik kellőképpen felkészült, eladói flottul és segítőkészen fogadják és intézik az izgatott vásárlótömeg minden kérését...röviden: ahol öröm volt shoppingolni. Vásárolj, szavazz arra az üzletre, ahol a legkedvesebben és legfelkészültebben fogadtak és nyerj 100.000 Ft-ot a voksoddal! Itt tudod majd letenni a voksodat november 9-étől!

JOY-Napok, amit már mind annyira vártunk