Hüvelyszűkítéses intimplasztika műtét nélkül. Lehetséges?

Hüvelyszűkítéses intimplasztika műtét nélkül. Lehetséges?

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

S

Sokkal több mindenre jó, mint gondolnád!

Ma nem azt jelenti nőnek lenni, mint 100 évvel ezelőtt. Napjainkban a 40 és 60 év közötti nők nagyon aktív életet élnek, a munkában és a magánéletben egyaránt. Egyre többen szülnek 40 év felett és sokan vágynak arra, hogy 60 éves korukban, sőt 70 felett is aktív szexuális életet éljenek. Ennek érdekében nagyon odafigyelnek az ápolt külsőre, igényes öltözködésre. Ehhez az is hozzá tartozik, hogy ne csak az arcuk legyen fiatalos, jogos igényként merül fel az intim területek fiatalon tartása is.

Sajnos a biológiai órát nem lehet megállítani, ezért, különösen 40 év felett, egyre több nőnél probléma a kitágult hüvely, a hüvelyszárazság vagy az inkontinencia. Sokakat zavar az intim területek korral járó bebarnulása is. Mi a megoldás? Műtét? Inkontinenciabetét? Hát elég borzasztóan hangzik. Ennél sokkal jobb megoldást tudunk.

Világújdonság: műtét helyett Petite Lady™ lézeres kezelés
A műtéttől maguk az orvosok is ódzkodnak a hegképződés és a kockázatok miatt, arról nem is beszélve, hogy bár a sebészeti beavatkozás után szűkebb lesz a hüvely, de a szárazság problémája nem oldódik meg. A tág hüvely szülés után vagy a változó korban nagyon sok nőnek okoz problémát. Az örömtelen együttlétek vagy a partner elégedetlensége szépen lassan leépíti az önbizalmat. Az ehhez gyakran társuló hüvelyszárazság tovább növeli a gondot. Eddig csak a műtét volt az egyetlen hatékony megoldás, de az Intimszépség Központban egy éve elérhető Petite Lady™ lézeres kezelés már több mint 150 nőnek nyújtott jobb megoldást. A lézeres kezelőfej gyengéden és teljesen fájdalommentesen, 360°-ban juttatja a hüvelyfalba a lézerfényt, a legmélyebb szöveti rétegig. A kezelés hatására a hüvelyfal kollagénállománya megsokszorozódik, az elvékonyodott szövetek újra megtelnek élettel, megvastagszanak. A hüvelyflóra újra egészséges lesz, megszűnik a hüvely szárazsága és ellenáll a fertőzéseknek. A kezelés fájdalommentes és mindössze 20-30 percet vesz igénybe. Általában három alkalom szükséges a tartós eredményhez.

Elfelejtheted az inkontinenciabetétet
A hüvely megereszkedése szülés után vagy változó korban gyakran okoz inkontinenciát. Egy tüsszentés vagy köhögés során is jelentkezhetnek a kellemetlen tünetek. De ki az a dögös középkorú nő, aki pelenkában akar járni? A Petite Lady™ kezelésnek köszönhetően a stresszinkontinencia tünetei nagymértékben enyhülhetnek vagy megszűnnek, így nem kell többé betét. A lézeres kezelőfej 90°-ban, célzottan azt a szöveti réteget kezeli a hüvelyfalban, amelynek előreesése, megereszkedése az inkontinenciát okozza. A kezelés hatására a renyhe hüvelyfal visszahúzódik, így megszűnnek a nyomás okozta kellemetlen tünetek. Újra élvezhető az inkontinencia előtti élet.

A különleges „duál” mód
A Harvard egyetem tudósainak közreműködésével kifejlesztett Petite Lady™ technológia képes az egész világon egyedül arra, hogy a lézeres energiát két fázisban (duál módban), előbb rövid, majd hosszú impulzus formájában juttassa a célszövetbe. Ez azért fontos, mert a rövid impulzus így képes előkészíteni a szövetet: mintegy „ablakot nyit” a hosszú impulzusnak, ami végül a megfelelő mélységbe, a kollagénállományig hatol. A bejuttatott energia hatására a kollagénrostok újrarendeződnek és feldúsulnak, újra rugalmassá, tömörré téve a kötőszövetet. Más technológiákkal szemben a hosszú impulzus tud igazán mélyre hatolni, stimulálva ezzel a kismedence teljes szöveti állományát. Így érhető el igazán tartós hatás azzal szemben, mintha csupán csak a hüvelyi nyálkahártya felszínét érné a hőhatás. Minden más technológia csupán a felszínt stimulálja, kockáztatva a sérülést, és csupán átmeneti eredményt biztosítva. A duál technológia egyedül a Petite Lady™ kezelésnél érhető el, garantálva ezzel a maximális hatékonyságot és biztonságot.

Európában egyedülálló diagnosztika
Egész Európában egyetlen olyan nőgyógyászati központ muködik, ahol a kezelések előtt és után is egy precíz képalkotó diagnosztikai berendezéssel mérik fel a hüvely állapotát. Ez az Intimszépség Központban működő VTI (képalkotó hüvelyszonda) vizsgálat. Az amerikai készülékkel végzett többlépéses vizsgálat valós időben nyújt 3D-s képet a hüvely belső állapotáról, lehetővé téve a kezelőorvosnak az objektív értékelést, melyre a manuális vizsgálat nem nyújt elég információt. A páciens pedig érthető és értékelhető visszajelzést kap a kezelés előtti és utáni állapotról.

Garancia a hatékonyságra
Az Intimszépség Központ Magyarországon egyedülálló garanciával vállalja az inkontinencia- illetve hüvelyszűkítő kezelésre érkező páciensek terápiáját: amennyiben a szakorvos által értékelt kezelések semmilyen igazolható eredményt nem mutatnak, a páciens sebészeti (műtéti) hüvelyszűkítő vagy inkontinenciakezelésének teljes költségét átvállalják. A Petite Lady™ lézeres kezelésnek köszönhetően nincs többé szükség plasztikai vagy nőgyógyászati műtétre, újra visszatérhet az önbizalmad. A Petite Lady™ kezelésről ingyenes konzultáción kaphatsz tájékoztatást a központ diplomás szülésznőitől, akikkel a problémádról nyíltan, teljes diszkréció mellett beszélhetsz.

www.intimszepseg.hu

AKCIÓ - 100.000 Ft ajándékba!


Az Intimszépség Központ most minden 3 alkalmas inkontinencia-kezelés, hüvelyszűkítés, vagy intim problémák kezelésére jogosító bérlet mellé 100 000 Ft értékű kezelést ad ajándékba a saját vagy a SolenneMed Esztétikai Központ szolgáltatásai közül. Bővebb info: +36 1 231 6047, www.intimszepseg.hu

6 viselkedés, amivel eltaszítasz magadtól másokat

Lehet, hogy a viselkedésed miatt távolodnak el tőled a számodra fontos emberek?

Jé, ezt nem is tudtam: egészen pontosan ezért korog a gyomrunk, amikor éhesek vagyunk

Már órák óta nem ettél és a gyomrod jól hallható jelekkel adja tudtodra, hogy ez tarthatatlan állapot? Most kiderül, mi okozza a furcsa és néha kellemetlen zörejeket.

Sokféle korú, bőrszínű és testalkatú női főszereplőkkel dolgozik a Disney a legújabb filmjében – nézd meg az új előzetest!

Az Időcsavar című fantasy 2018 tavaszán érkezik az amerikai mozikba Oprah Winfrey, Reese Witherspoon és Mindy Kaling főszereplésével.

5 hazugság, amit soha többé ne mondj magadnak

Te is nap mint nap elmondod magadnak ezeket a hazugságokat?

Mit szólnál, ha a 10 éves gyereked netes újságot alapítana?

És nem, egyáltalán nem babázásról szólnának ezek a hírek...

Így segíthetsz valakinek az újrakezdésben – 2. rész: az új befogadása

A bajban is elkél a jóbarát és a külső segítség. Még ha valaki nem is mondja.

Van egy látványos japán módszer, amellyel sokkal egyszerűbb megérteni a szorzást az iskolában – vagy mégsem japán és mégsem olyan egyszerű?

Két-, sőt háromjegyű számokat is könnyedén (és helyesen) összeszorozhatunk ezzel az eljárással. Egy matektanár ki is próbálta kérésünkre a tanítványaival, és aztán megkérdezte tőlük, milyen volt.

Borozási hibák, amiket biztosan te is elkövettél már

Akár szenvedélyes borgyűjtő vagy, akár csak egy-egy kósza palackot bontasz fel a barátaid társaságában, egész biztosan követtél el már néhányat az alábbi hibákból. Azért, hogy legközelebb ne ess hasonló csapdába – és a következő pohár bor még élvezetesebb lehessen –, összegyűjtöttünk pár tipikus esetet, amit jobb, ha elkerülsz!

Így készíthetsz cuki papírkoszorút fillérekből – VIDEÓ!

Egyszerű és mutatós adventi papírkoszorú! Sokszínű, mintás dekorpapírokat találsz hozzá az Éva Advent különszámban.

Így adhatsz olyan ajándékot egy férfinak, aminek tényleg örülni fog

Vesd be ezeket a technikákat, és így talán könnyebb lesz neki ajándékot választani!

Így segíthetsz valakinek az újrakezdésben – 1. rész: a múlt elengedése

A bajban is elkél a jóbarát és a külső segítség. Még ha valaki nem is mondja.

Időutazás: városok látképe több évtizeddel ezelőtt és most

Bizonyos városokat már el sem tudnánk képzelni modern épületek, felhőkarcolók nélkül. Pedig egykor minden a földúttal kezdődött.

Angelina Jolie találkozott Justin Trudeau-val – nézd meg a filmplakátra illő fotót!

A színésznő az ENSZ különmegbízottjaként nagyon keményen felszólalt egy vancouveri konferencián a nők elleni erőszak tárgyában, a kanadai miniszterelnök pedig figyelemreméltó fényképet posztolt kettőjükről.

A férjem és én már nem szexelünk – viszont közelebb vagyunk egymáshoz, mint valaha

A szerelem és a szex nem mindig jár kéz a kézben – meséli a 37 éves Nancy. Úgy sejtjük, sok hasonló példa lehet körülöttünk is, ezért döntöttünk úgy, hogy megosztjuk ezt a történetet.

10 alkalom, amikor gyerekek túl sokat kotyogtak ki a szüleikről

Persze a legtöbb ártatlan kis félreszólás – vagy őszinteség.

4 szokás, ami meggátol benne, hogy többet tudj spórolni

Sok kicsi sokra megy, és ez sajnos a kiadásokkal is így van.

Két remek állásajánlatot is kaptál? Így dönts közöttük!

Választani is tudni kell, ha épp akad két vagy több jó ajánlat.

Kövess minket

Előfizetés