Olaszország legdinamikusabban fejlődő prémium tésztamárkája

Olaszország legdinamikusabban fejlődő prémium tésztamárkája

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

L

LaMolisana – hozzáértés, hagyomány, lelkiismeretes munka és a minőség iránti elkötelezettség az, ami immár négy generáció óta jellemez bennünket. Számunkra vásárlóink elégedettsége a legfontosabb, ezért dolgozunk már több mint 100 éve.

Hívogató szín, elragadó íz világ, gyönyörű formák és bársonyos felület. Egy szóval: igazi olasz remekmű. Kizárólag a legjobb vidékekről származó durumbúzafajták összeválogatásával, extra finom őrlési technikával előállított durumliszt és ásványi sókban gazdag, tiszta, hegyi forrásvíz felhasználásával készül. A négyféle búzából készített tészták alacsony hőmérsékletű, hagyományosan lassú szárítási folyamaton mennek keresztül, melynek eredménye az enyhén édes íz és a gyönyörű halványsárga szín. Ráadásul a kiváló minőségű alapanyagoknak köszönhetően 14% fehérjét tartalmaznak a tésztapiacon szokásos 12% fehérjetartalommal szemben. Hogy a magasabb fehérje tartalom miért lényeges? Mert a tészta valódi ízét a fehérje adja!
A kiváló minőségű gabonafehérje a tészta szilárdságáért és rugalmasságáért is felel. Ennek köszönhető, hogy képes a tészta megtartani alakját a főzés során, és tányérunkra az olasz éttermekből ismert al dente minőségű tészta kerül.


A legtöbb tésztagyártó teflon nyomóformát használ, amellyel a gyártási mennyiséget ugyan növelni tudja, de a tészta felülete sima lesz. Ezzel szemben a LaMolisana termékek hagyományos bronz nyomóformán készülnek – így téve porózussá a tészta felületét. Ez a lassabb, valódi odafigyelést igénylő technika a titka annak, hogy a legtöbb piacon lévő tésztával ellentétben, a szósz vagy a mártás nem folyik le róla, így téve még élvezetesebbé az étkezést.


A La Molisana integrált előállítási lánccal rendelkezik, amellyel biztosítjuk a fogyasztók számára a termék nyomon követhetőségét, a gabonaföldtől egészen a kész tésztáig.

Európa legnagyobb kapacitású gabonatároló silóival rendelkezünk, ahonnan malmaikba szállítjuk át a búzaszemeket. Ezután a finom durumliszt pedig a gyártósorunkon kapja meg a tészta végső formáját és csomagolását, így kínálva állandó minőséget a fogyasztóinknak.
LaMolisana – a mediterrán étrend elkötelezett támogatója.

Ilyen lenne a bőröd, ha nem szednél fogamzásgátlót

Gondolkodtál már rajta, hogy abbahagyod a szedését?

Így viselj oversize ruhákat anélkül, hogy elnyelnének: 5 tipp

Téged is megfertőzött a túlméretezett cuccok őrülete, de közben motoszkál a fejedben a gondolat, hogy a kevesebb több lenne? Nincs miért aggódnod.

A te háztartásodban is lehetséges! 6 kevésbé ismert, de annál egyszerűbb lépés a nulla hulladék felé

Az átlag magyar napi 1 kiló hulladékot termel. Ez az Amerikában élő blogger, Bea Johnson évente 1 kilót. Most Magyarországon járt egy konferencián.

Illusztrátorok az instagramon, akik visszahozzák a gyerekkorod

Legszívesebben mindegyiket kitennénk a falunkra, annyira kedvesek és szépek!

Kövess minket

Előfizetés

Előfizetés

Előfizetek

Fizess elő most egy évre! Ajándék Éva Utazót kapsz 10 Éva magazin mellé!

Csak 3950 Ft