2011-es karácsonyi FreyWille újdonságok (x)

Borítókép: 2011-es karácsonyi FreyWille újdonságok (x)
Az osztrák tűzzománc manufaktúra idén ünnepli 60. születésnapját. A hosszú évek során - és napjainkban egyaránt - az volt a legfőbb célja, hogy értékes ékszereivel örömet szerezzen viselői számára.

A szeretet ünnepe kiváló alkalom arra, hogy vidámságot csempésszünk szeretteink életébe és meglepjük őket egy olyan ajándékkal, amit kizárólag ezzel a szándékkal készítettek. Ebben a cikkben néhány ajándékötletet találhattok a FREYWILLE jóvoltából.

Regina Karóra

Az új REGINA ÉKSZERÓRA egy olyan művészien megtervezett fényűző időmérő, mely a mindennapokban és az eleganciát kívánó eseményeken is egyaránt tökéletes viselet.

A FREYWILLE nyitható Regina karkötőjének továbbfejlesztett változata a Regina ékszeróra, melynek óraszerkezete egy bonyolult technikai megoldással láthatatlan módon simul bele a foglalatba. A különleges tervezésű számlap az arany színű Sphinx-szárny motívumokkal igazán elegáns külsőt kölcsönöz az aranyozott kombinációknak. A ródiumozott változatok mintát nem megjelenítő számlapjai a letisztult vonalat követik.


(Aranyozott Regina karóra: 401.200 Huf)

Az új Regina karórák, melyek számos FREYWILLE mintával, svájci ETA kvarcszerkezettel és karcmentes zafírüveggel, aranyozott és ródiumozott kivitelben is kaphatók.

-új ékszeróra a nyitható Regina karkötő letisztult formájában
-elegáns technikai megoldás a karkötőbe rejtett óraház
-Sphinx-szárnyat megjelenítő számlap az aranyozott órákon
-svájci ETA kvarcszerkezet és karcmentes zafírüveg

18kt – Végtelen hold

A telihold a végtelenség misztikus szimbóluma. Erőteljesen ragyog, mint a FREYWILLE legújabb kollekciója, a 18 karátos Luna Piccola sorozat.

A Luna Piccola medál, teliholdat idéző formájával újszerűen, elbűvölően mutatja be a FREYWILLE ékszereket. Három, de akár tíz briliánst tartalmazó klipsszel is kapcsolódhat a nyaklánchoz, melyek a sötétedő éjszakai égbolt és az újhold csillogásának kontrasztját szimbolizálják.

A Luna Piccolissima fülbevaló és a gyűrű teszi teljessé ezt a szettet. A gyémántokkal díszített 18 karátos arany és fehérarany foglalat fényűzően keretezi a nemes tűzzománcot.

Exkluzív módja a nőiesség kifejezésének ezen értékes ékszerdarabok viselése a mindennapokban, melyek többféle mintával, mindegyik FREYWILLE boutique-ban kaphatók.

KIEGÉSZÍTŐK

Finom olasz selyem sálak és kendők

A FREYWILLE sálak a legszebb kiegészítők a téli hónapokban. Az Olaszországból érkező, kézzel készült, színes darabok egy cseppnyi luxust, művészetet és melegséget visznek a hölgyek szívébe a hideg hónapok idején.


(Gavroche selyemkendő: 17.900 Huf)

A FREYWILLE sálak minden nő ruhatárának meghatározó részei. A sokoldalú, egyedi tervezésű sálak segítenek kihangsúlyozni a hölgyek érzéki, nőies oldalát. Többféle divatos módon lehet viselni őket – a nyak körül, övként, karkötőként, táskára köthetjük díszítésként vagy akár bekereteztethetjük, mint egy művészi képet a falon – a lehetőségek száma végtelen. A mintákat a FREYWILLE művészeti csapata aprólékosan megtervezi figyelembe véve az ékszerek motívumait, hogy azokhoz tökéletesen passzoljon, miközben viselője bőrszínéhez és öltözékéhez is igazodik.

A legújabb sálak a Hoffnung és a Nixe szettekhez készültek a ‘Hommage à Gustav Klimt’ kollekcióhoz, valamint a Magic Sphinx kollekció minden egyes színvilágához is megjelentek kendők.

•Kézzel készült a legfinomabb selyemből
•Minden egyes ékszerkollekciónak van saját kendője vagy sálja
•Számos módon variálható és viselhető
•Különböző méretekben és mintákban kapható
•Minden FREYWILLE boutique-ban kapható