Napi horoszkóp október 31.: a Kosoknak váratlan program húzza keresztbe a számításaikat, a Halak sikerrel abszolválnak valamit

Borítókép: Napi horoszkóp október 31.: a Kosoknak váratlan program húzza keresztbe a számításaikat, a Halak sikerrel abszolválnak valamit
Október utolsó napján is érdemes elolvasnod a horoszkópodat, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP OKTÓBER 31.

KOS (március 21.–április 20.)

Teljesen másként tervezted a mai napot, mint ahogyan az alakul, egy számodra fontos személlyel szerettél volna ugyanis találkozni, ám váratlan feladatok hiúsítják meg a programot. Ne mondj le a találkozóról, igyekezz mihamarabb elvégezni a dolgodat, hidd el, ha sikerült pontot tenned az ügy végére, te is sokkal nyugodtabb leszel. Amennyiben eléggé motivál a randevú, időben végezni fogsz, és nem kell lemondani a programodat. Ne aggódj, még nincs minden veszve!

BIKA (április 21.–május 21.)

Rendkívül izgatott vagy az esti halloweeni buli miatt, s nem is tudsz most a kötelezettségeidre összepontosítani. Mivel azonban vannak még feladataid, amelyeket határidőre el kell végezned, igyekezz valamennyire elfeledkezni arról, hogy miyen kellemes prpgram vár rád. Hidd el, mindennek eljön majd a maga ideje, s minél inkább sürgetsz valamit, annál nagyobb esély van arra, hogy végül kudarcot vallasz. Légy türelmes és eljön az a pillanat is arra, hogy fejest ugorj abba a buliba, ami már most olyannyira izgatja a fantáziádat! Emlékezz: első a munka, utána jöhet a szórakozás!

IKREK (május 22.–június 21.)

Túl magasra tetted a mércét önmagaddal szemben, emiatt folyamatos kudarcokba futsz bele, ami nagy csalódással tölt el. Eljött tehát a pillanat, amikor mérlegelned kell, hogy akarsz-e sikerélményeket, amelyek a további munkádhoz is lendületet adnak, vagy ragaszkodsz a magad szabta teljesíthetetlen követelményekhez, ám akkor ne nagyon reméld, hogy jelentős erredményeket könyvelhetsz el. Szóval döntsd el, mit akarsz, de nem érdemes felesleges vesszőfutást folytatnod, gondolkodj olyan perspektívában, amely hosszú távon elégedetté és boldoggá tehet! Miért lennél saját magad ellensége?!

RÁK (június 22.–július 22.)

Eddig mintegy kívülállóként tekintettél egy bizonyos szituációra, most azonban azt veszed észre, hogy kezdenek elég durván elszabadulni az indulatok, így egyszerűen nincs más választásod, közbe kell avatkoznod, mielőtt nagyobb baj lesz belőle. Nincs idő hezitálni, hozd össze a vitás feleket és segíts nekik rendezni a konfliktust, mert ha nem sikerül megbékélniük egymással, mindketten csalódottan fordítanak majd hátat egymásnak. Hálásak lesznek neked azért, ha közbelépsz, még mielőtt visszafordíthatatlanul megromlana a viszonyuk! Ha megteszed, méltán lehetsz büszke magadra!

OROSZLÁN (július 23.–augusztus 23.)

Úgy érzed, elakadtál egy bizonyos feladattal, sehogyan sem látod a kiutat, ám eddig nem akartál senkibe kapaszkodni és segítséget kérni. Be kell azonban látnod, hogy érdemes a büszkeségedet legyőzni és olyasvalaki támogatását kérni, aki volt már hozzád hasonló szituációban, így tehát rendelkezik némi tapasztalattal efféle ügyben. Olyasmiért ne vállalj felelősséget, amiről fogalmad sincs, s ne csodálkozz, ha ennek komoly következményei lehetnek! Nem szégyen belátni, hogy vannak határaid, mert te is halandó ember vagy, aki időnként tévedhet, s akkor jól jöhet a segítség.

SZŰZ (augusztus 24.-–szeptember 23.)

A mai napon végre megfelelő alkalom kínálkozik arra, hogy lezárj valamit, ami nagyon régóta foglalkoztat már, s szinte állandóan ez jár a fejedben. Mielőtt azonban eluralkodna rajtad a pánik, igyekezz összeszedni magad és összpontosíts arra, hogy ez lehet az a nap, amely megfelelő alkalmat kínál a helyzet megoldására. Hidd el, amennyiben sikerül pontot tenned a dolog végére, sokkal nyugodtabban fogsz aludni, hiszen egy problémával kevesebb lesz az életedben. Nem érdemes sokáig rágódnod ezen, tedd ki a pontot és lépj tovább! Ha ugyanis beleragadsz a katyvaszba, soha nem lesz alkalmad arra, hogy új utakon indulhass el!

MÉRLEG (szeptember 24.–október 23.)

Fojtogatónak érzed azt, hogy valaki folyamatosan számon kér rajtad valamit, s ezt nem tudod hova tenni, nem vagy képes megfelelően kezelni a helyzetet, amivel viszont az illető malmára hajtod a vizet. Legyen benned tartás, s ha kellőképp magabiztos vagy és meg vagy győződve az igazadról, eljött a pillanat, hogy keményen kiállj magadért és mindenkinek hozd a tudtára, veled bizony nem lehet szórakozni! Meglátod, ha szembeszállsz azokkal az emberekkel, akik megpróbálnak hatalmaskodni feletted, nem fognak többé próbálkozni! Ne hagyd magad, mutasd meg, hogy kemény fából faragtak!

SKORPIÓ (október 24.–november 22.)

Csapatban kellene dolgoznod, ennek ellenére bárhogyan is igyekszel, egy bizonyos kérdésben nem tudsz egyetérteni a többiekkel, egy pillanatig nem is érted, hogy mit keresel valójában ebben a közösségben, hisz annyira idegen számodra a szituáció, hogy mindenáron a kiutat keresed. Nem érdemes azonban azonnal menekülőre fognod, próbáljatok kompromisszumos megoldást találni, hogy mindenki megtalálja a saját számításait, s ne kelljen senkinek sem teljesen feladnia az elveid. A közös küldetés, hogy együtt oldjatok meg egy helyzetet, és a siker érdekében bizonyos határokon belül neked is engedned kell.

NYILAS (november 23.–december 21.)

A célegyenesben kezdesz botladozni, mert nem összpontosítottál 100 százalékosan arra, amire kellett volna. Emiatt most hatalmas csalódást érzel, úgy gondolod, hogy hiábavaló volt minden befektetett idő és energia. Ne keseregj azonban túl sokáig, vond le a megfelelő konzekvenciát, vésd bele az emlékezetedbe, hogy mi történt, így legközelebb hasonló helyzetben azonnal eszedbe jut, mit rontottál el, s a dolog megtanított arra is, hogy versenyhelyzetben egyetlen pillanatra sem szabad lazítani! Nyugi, ez a hajó ugyan most elúszott, de a világ tele van új kihívásokkal. Hajrá, lesz ez még jobb is!

BAK (december 22.–január 20.)

Kész szerencse, hogy szerda munkaszünet, mert máris teljesen ki vagy merülve, úgy érzed, hogy mostanában túlhajtottad magad. Épp ezért igyekezz mihamarabb befejezni minden mára kitűzött feladatot és add át magad a pihenésnek! Ne tervezz azonban estére olyan halloweeni bulit, amelynek holnap macskajaj lehet a következménye. Módjával szórakozz, s akkor jársz a legjobban, ha olyan kikapcsolódást választasz, ami nem jár különösebben nagy megpróbáltatással. Menjetek el a szerelmeddel vagy a barátaiddal egy moziba, üljetek be vacsorázni egy hangulatos étterembe! Hidd el, a hét további része könnyebben telik, ha kicsit magaddal is törődsz és visszafogsz a tempóból!

VÍZÖNTŐ (január 21.–február 19.)

Mindig, minden körülmények között arra törekszel, hogy másoknak örömet szerezz és eleget tegyél az elvárásaiknak, miközben te rendkívül magányosnak érzed magad. Itt az idő tehát, hogy feltöltsd az endorfinraktáradat, hisz időnként magadra is gondolnod kell! Épp ezért ma szervezz olyan programot, ami csak rólad szól: menj el egy szépségszalonba, vegyél egy dögös ruhát – vagy egyszerűen csak ülj be egy barátnőddel valahova egy finom ebédre! Nemes dolog mindig mások kedvére tenni, de ha eközben megfeledkezel a saját boldogságodról, azzal nagy hibát követsz el! Foglalkozz néha kicsit magaddal, mert neked is jár egy cseppnyi boldogság!

HALAK (február 20.–március 20.)

Régóta dolgozol valamin, s most a célegyenesbe érkezel, s már a zsebedben érzed a sikert. De most kell nagyon koncentrálnod, ne engedd, hogy bármi kizökkentsen, gyorsan küzd le az utolsó métereket, hogy aztán nyugodtan adhasd át magad a halloweeni készülődésnek. Amennyiben minden a helyére kerül, semmi nem állhat az utadba, és te állhatsz a dobogó legfelső fokán. Ha mégis bármilyen nehézséged akadna, ne veszítsd el a fejed, higgadtan gondold végig, mit kell tenned ahhoz, hogy befuss a célba! Amennyiben végre sikerrel abszolválod a küldetést, méltóképp ünnepeld meg a győzelmet, engedd el magad és csapj a barátaiddal egy jó kis görbe estét!