Napi horoszkóp november 7.: az Oroszlánok új utakon indulhatnak, a Skorpiók kedves gesztust kapnak

Borítókép: Napi horoszkóp november 7.: az Oroszlánok új utakon indulhatnak, a Skorpiók kedves gesztust kapnak
Ma se keltél fel hiába, itt a horoszkóp! :)

NAPI HOROSZKÓP NOVEMBER 7.

KOS (március 21-április 20)

Régóta halogatott döntés miatt vívódsz egy ideje, épp ezért itt az idő, hogy kicsit visszavonulj, kizárd a külvilágot és még egyszer végigzongorázz mindent. Mielőtt azonban végső elhatározásra jutsz, érdemes megnézni és áttekinteni mind a pozitív, mind pedig a negatív oldalát a dolognak. Lehet, hogy más szempontokra is felfigyelsz a gondolkodás közben, s ez megváltoztatja a véleményedet és megkönnyítheti a döntésedet. Arra azonban vigyázz, hogy el ne vessz a részletekben, mert ha túl sokáig töröd a fejed a dolgon, elszalaszthatsz olyan lehetőséget, ami még egyszer nem fog visszatérni.

BIKA (április 21-május 21)

Noha elég sok energiát és időt fektettél valamibe, mégsem olyannak látod az eredményt, amilyennek annak előtte elképzelted és ez elég nagy csalódással tölt el. Hitevesztettséged csak fokozza, hogy mások is megemlítik azt, hogy ennél többet vártak volna tőled, emiatt hajlamos vagy ingerülten reagálni. Ne hagyd azonban, hogy a negatív érzelmek vezéreljenek, hisz nem a környezeted tehet arról, ha valami nem úgy sikerül, ahogy szeretnéd. Be kell látnod, hogy ez most csak rajtad múlt és attól nem lesz jobb a helyzeted, ha arrogánsan reagálva esetleg számodra fontos embereket bántasz meg. Érdemes elgondolkodnod azon, hogy vajon mit kellett volna másképp csinálnod ahhoz, hogy olyan eredményt produkálj, amely elégedetté tenne, így legközelebb már meglesz a tökéletes recepted a sikerhez!

IKREK (május 22-június 21)

Időnként azt érzed, jobb ha behunyod a szemed, befogod a füled és homokba dugod a fejed, hogy ne is kelljen tudomást venned a körülötted jelentkező problémákról és konfliktusokról. Attól azonban, mert nem akarsz észrevenni semmit, még nem fognak maguktól megoldódni a dolgok. Sokkal jobban jársz, ha bátran szembenézel mindennel, ami jelenleg bonyolítja az életed. Bizonyos lehetsz benne, ha legalább kísérletet teszel arra, hogy rendezd az ügyeidet, sokkal nyugodtabb lesz a lelkiismereted. Meglátod, ha szakítasz ezzel a halogató taktikával, még az álmod is könnyebb lesz.

RÁK (június 22-július 22)

Egy hozzád közelálló személy tanácsot kér tőled egy meglehetősen kellemetlen és fontos üggyel kapcsolatban. Te első pillanatban pontosan tudod, hogy a szíved szerint mit mondanál neki, mert a napnál is világosabban látod azt, amit ő ebben a pillanatban még nem. De vigyáznod kell, hogy mit javasolsz, hiszen nem rólad van szó, s nem a saját bőrödet viszed a vásárra. Ezért légy óvatos, mert rendkívüli felelősség más dolgaiba beleszólni!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Néhány hónappal ezelőtt még görcsösen kerestél kiutat az akkori helyzetedből, mert mindenáron ki akartál szabadulni belőle. Mára ez nagyjából sikerült, s eljutottál oda, hogy nyugodt lelkiismerettel lezárd a múltat, így kinyithatsz egy olyan ajtót, amely a siker felé vezet. Jó nyomon jársz, és semmiképpen ne fordulj vissza, mert akkor visszazuhansz abba a mélységbe, ahonnan kínkeservesen kiástad magad. Csak magadra koncentrálj, hiszen te is megérdemled, hogy kiteljesedhess, és nem mellesleg az életszínvonalad is javulhat, amit az tehet teljessé, hogy végre boldognak is érezheted magad!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Valami olyat találtál akaratodon kívül mondani, ami felborzolta a kedélyeket a környezetedben. Vannak, akik megbotránkoznak és megsértődnek emiatt, mások meg inkább csak hallgatnak, mert félnek állást foglalni, tartva attól, hogy ártanak vele a népszerűségüknek. Te ne törődj semmivel, hiszen nem mondtál semmiféle szörnyűséges dolgot, egyszerűen csak merted vállalni a saját véleményedet, s ki tudtad hangosan mondani azt, amiről eddig mások csak suttogtak, nehogy meghallja őket valaki. Sokkal jobban teszed, ha vállalod önmagad, különben egy leszel a százból, aki mindig alárendeli magát a többség akaratának.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Valaki olyan ígéretet tesz, amitől sokat vársz, bizonytalan helyzetedben úgy kapaszkodsz belé, mint egy mentőövbe a nyílt tenger kellős közepén. Hamar rá kell azonban jönnöd, hogy hamis illúziókat kergetsz, aki ugyanis ezt a bizonyos ígéretet tette, nem rossz szándékkal ugyan, de mégis bevitt az erdőbe: nemhogy közelebb vitt volna a megoldáshoz, de teljesen elkeveredtél a sűrűben. Most, hogy erre rájöttél, addig fordulj vissza, amíg nem késő, és inkább te magad gondold végig, hogy merre kellene menni. Ne szavazz mindenkinek túl gyorsan bizalmat, mert annál nagyobbat csalódhatsz!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Ma olyasvalakitől kapsz egy kedves gesztust, akitől nem számítottál rá. Fogadd el és igyekezz viszonozni, hogy ő is érezze, ez a dolog nem egyoldalú, mert te is szeretsz adni és meglepni másokat. Így építhetsz fel hosszú távú kapcsolatokat – és talán még a szerelem szele is megérinthet. Légy nyitott, befogadó és a kisugárzásoddal próbáld a világnak jelezni, hogy nem vagy mindenki számára megközelíthetetlen! Mosolyogj bátran másokra, s hidd el, vissza fognak mosolyogni!

NYILAS (november 23-december 21)

Hosszú idő után végre felszabadulsz egy bizonyos nyomás alól, nem kell attól tartanod, hogy mikor üt be a krach, így kicsit kifújhatod magad. Most egy darabig ne vállalj nagyobb felelősséggel járó feladatokat, mert mostanában eléggé kimerített, hogy folyamatosan koncentrálva topformát kellett mutatnod még akkor is, amikor már a végkimerülés határán jártál. Épp ezért keress olyan tevékenységet, ami elsősorban élvezhetet nyújt, s a legkevésbé sem nyomaszt! Időnként fel kell engedni, ellenkező esetben semmi másról nem szól majd az életed, csak a frusztrációról!

BAK (december 22-január 20)

Még szinte magadhoz sem tértél az előző nagy kihívás után, ma mégis oyan szituációba keveredsz, amikor mindenki tőled várja a megoldást, neked kell egy kényelmetlen helyzetben kimondani a végső szót és pontot tenni az ügy végére. Ezt nem szívesen vállalod magadra, mert attól tartasz, csak ártasz vele a népszerűségednek, de most nem tudsz elmenekülni a felelősség elől. Éppen ezért szabadulj meg a rossz érzésektől, dönts határozottan, s akkor mindeni látni fogja, hogy bízhat benned. Ha már így hozta az élet, ezzel kell megbirkóznod.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Régóta halogatsz egy elég fajsúlyos döntést, ám miután egyre inkább szorít az idő, tudod, lassan mondanod kellene valamit. Mielőtt azonban végleges döntésre jutnál, sorakoztass fel magadban minden, az ügy mellett és ellene szóló érvet, s jól gondold át, milyen lépésnek mi lehet a következménye. Amennyiben sikerül elhatároznod magad, ne bizonytalankodj tovább. Merd vállalni a döntés felelősségét, és ha biztos vagy a dolgodban, teljes mellszélességgel állj mellette! Ne hagyd, hogy már az első pillanatban a bizonytalanság uralkodjon el rajtad! Eléggé tapasztalt vagy ahhoz, hogy nem véletlenül jutottál erre a konklúzióra, s nincs okot szégyenkezni miatta!

HALAK (február 20-március 20)

Az a személy vagy, aki nagyon nehezen tűri a változást, aki a végsőkig ragaszkodik bizonyos dolgokhoz, bizonyos szokásokhoz. Annak ellenére sem tudsz kilépni egy-egy helyzetből, hogy már magad is látod, nem lehet többet kihozni belőle. Egészen az utolsó pillanatig kitartasz, hátha jön egy isteni szikra, amely meghozza a megvilágosodást. Ne akarj azonban ennyire görcsösen kapaszkodni valamibe, mert az csak hátráltat abban, hogy továbblépj és nyithass az új dolgok felé. Hidd el, vannak bizonyos dolgok, amelyeket célszerű mielőbb elengedni.