Napi horoszkóp november 15.: a Szüzek bátorságukat bizonyíthatják, a Bakokra rámosolyog a szerencse

Borítókép: Napi horoszkóp november 15.: a Szüzek bátorságukat bizonyíthatják, a Bakokra rámosolyog a szerencse Forrás: pixabay
Ma se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP NOVEMBER 15.

KOS (március 21-április 20)

Általában véve diplomatikus vagy, másokkal ellentétben nem tudnak kihozni a béketűrésből, a mai napon azonban mégis olyan szituációba kerülsz, ahol nagyon könnyen elszakadhat a cérna. Valaki ugyanis olyan viselkedést tanúsít, amely egyszerűen nem fér bele semmilyen formában az értékrendedbe, abszolút nem tudsz és egy percig sem szeretnél azonosulni a dologgal. Ne hagyd azonban, hogy az érzelmek vezéreljenek, igyekezz a tőled már megszokott diplomáciát gyakorolni, hogy később aztán ne kelljen senkinél bocsánatért esedezned!

BIKA (április 21-május 21)

Egészen idáig rettegtél egy bizonyos dologtól, a lehető legmesszebbről igyekeztél elkerülni azt, hogy akár csak a közelébe is kerülj egy ilyen, vagy akár ehhez hasonló szituációnak. Most azonban mégis bekövetkezett és Te szíved szerint azonnal futásnak erednél. Ám amennyiben kicsit megnyugszol, legyőzöd az első pillanatban eluralkodni látszó félelmed, máshogy is tekinthetsz a helyzetre. Igyekezz úgy felfogni a dolgot, hogy ez egyfajta próbatétel, melyet ki kell állnod ahhoz, hogy feljebb léphess, hogy tapasztalatot szerezhess és elmondhasd magadról, hogy akarattal győzted le a félelmed. Ne fuss el az első percben, mert még sikereket is elérhetsz azokkal a dolgokkal, amelyek eddig a mumusaid voltak!

IKREK (május 22-június 21)

Úgy érzed, hatalmas fába vágtad a fejszédet, nem vagy biztos benne, hogy sikerülhet elérni a célodat, mert túl kevésnek gondolod magad a feladathoz. Amennyiben új kihívásra vágysz, mindenképp érdemes megfontolnod, mielőtt nemet mondanál az egészre, hiszen lehet, hogy nagy áldozatot kell hoznod, de hatalmas elismerés vár majd a végén. Ha azonban úgy érzed, nincs még benned elég erő, s ez tényleg túl nagy falat neked, akkor mond le róla, mert neked sikerélményekre van szükséged, s nem arra, hogy kudarcot vallj. Tanulj, okulj, figyelj és eljön majd a te időd is!

RÁK (június 22-július 22)

Számodra ugyan megfelelőek a körülmények ahhoz, hogy megbirkózz egy régóta nyomasztó feladattal, de korántsem biztos, hogy a környezeted is fel van készülve arra, hogy lépést tartson veled. Érdemes megvárnod, amíg mindenki bemelegít, s egyaránt jó formában fut ki a pályára. Hidd el, sokkal hatékonyabb és gyorsabb leszel, ha kidolgozod a megfelelő taktikát és megpróbálsz csapatban együtt küzdeni a társakkal, így nagyobb biztonsággal győzhettek majd. Nem biztos, hogy mindig jó az, ha szólóban próbálsz megcsinálni valamit, mert ha esetleg elakadnál, nem lesz, aki segítőszándékkal megfogja a kezedet!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Régóta érlelődik benned a váltás gondolata, mely az utóbbi időben egyre jobban foglalkoztatott, ma pedig megkapod a kezdő lökést, amelynek segítségével most már teljesen biztos vagy abban, hogy a jelenlegi helyzetet mielőbb le kell zárnod és egy új felé indulnod. Légy azonban óvatos, szuper, hogy megszületett benned az elhatározás, de ne a nagy Semmi felé menj tovább, legyen egy olyan biztos helyzet, ahol megtalálhatod a boldogságod anélkül, hogy megbánnád a váltást. Csak akkor tegyél pontot ennek a jelenlegi szituáció végére, ha teljesen biztos vagy a dolgodban. Mérlegelj mindent és ha úgy látod, hogy nincs semmi biztos pont, amibe kapaszkodhatsz, jobb lenne, ha kicsit várnál még. A lényeg, hogy meghoztál egy döntést és ez már önmagában dicséretes dolog!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A mai nap a legalkalmasabb arra, hogy mindenki számára bebizonyítsd, mennyi bátorsággal és akaraterővel rendelkezel. Olyan alkalom adódik ugyanis, amely lehetővé teszi azt, hogy megkapd, amire olyan hosszú ideje vágysz már, az előtted álló út azonban nem lesz zökkenőmentes. Szükséged lesz minden tudásodra, kreativitásodra és bátorságodra ahhoz, hogy kiálld valamennyi próbát, s magadénak tudhasd ezt az általad hőn áhított dolgot. Indulj el a sikerhez vezető úton, de mindenképpen készülj fel arra arra, hogy komoly küzdelmet kell majd folytatnod! Hajrá!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Abszolút elégedett vagy a jelenlegi életeddel, sokat dolgoztál a céljaidért, magad nem kímélve rengeteg időt, illetve energiát áldozva rájuk és most szeretnéd egy kicsit élvezni a sikert. Annak ellenére, hogy senkinek semmi köze hozzá, mégis akadnak majd olyanok, akik mindenáron megpróbálnak beleszólni abba, hogyan illene élni az életed, hiszen az ő értékrendjükön kívülesik az, amit csinálsz. Neked azonban nem kell senkivel foglalkoznod, mert mindenért te dolgoztál meg, nem kevés verítéket hullatva, ezért most élvezd nyudodtan a munkád gyümölcsét. Csak magadra figyelj!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Zsúfolt, munkával teli időszakod alatt kissé elhanyagoltad a testmozgást, ma azonban lehetőséged adódik arra, hogy beiktass egy kis sportot. A mozgásnak olyan műfaját válaszd, amit nem kell egyedül csinálnod, hívd el a barátaidat és töltsétek el aktívan a délutánt! Ne tántorítson el, hogy szinte biztosan vonszolod majd magad az elején, hiszen elszoktál az efféle aktív tevékenységtől, de rövid időn belül bele tudsz majd lendülni és élvezni fogod az egészet. Hidd el, sokkal hatékonyabbnak érzed majd magad ezután és a lelkiismereted is megnyugszik, hogy tettél valamit az egészséged érdekében!

NYILAS (november 23-december 21)

Egymás után gyors, ám felelősségteljes döntések sorozatát kell meghoznod, de te hozzá vagy szokva ehhez a szerephez, nem fog gondot okozni neked. A többiek nagyra fogják értékelni ezt, mert nem sokan mernének vállalni ekkora felelősséget. Méltán lehetsz most büszke magadra, de vigyázz, nem a népszerűség a legfontosabb dolog az életben, ennél lényegesebb, hogy hasznára légy valóban hasznára lehetsz a társaidnak!

BAK (december 22-január 20)

A mai a szerencsenapod, olyan lehetőség kínálkozik ugyanis, ami nem mindenkinek és nem minden nap adatik meg. Ne gondolkodj egy percig sem, ragadd meg az alkalmat és ugorj fejest a dologba, hiszen ha hezitálsz, lehet, hogy közben elúszik a hajó. Ha bátran cselekszel, olyan kapuk nyílhatnak meg előtted, amelyeken átlépve elérheted a korábban kitűzött céljaidat – és végre a többiek is elismerik a képességeidet. Mindez jó alkalom arra is, hogy minél több kellemes élményhez juss, s minél több tapasztalattal gazdagodhass – és ezáltal teljesebb és boldogabb életet élhess!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Nem számítottál arra, hogy a mai napodat megzavarhatja egy váratlan esemény, most azonban olyasmivel kell szembesülnöd, ami tényleg gyors és hatékony beavatkozást igényel, és nem várhatsz a jó szerencsére, hátha magától megoldódik a dolog. Szerencsére pontosan tudod, hogy mit kell lépni, ne késlekedj tehát egyetlen percig sem, hiszen nincs idő hosszas meditálásra. Bár az eredmény nincs garantálva, te mégis nyugodt lelkiismerettel léphetsz tovább, hiszen minden tőled telhetőt megtettél. Bárhogyan is szeretted volna, ennél többre sajnos nem vagy képes, de az adott helyzetből mindig biztosan kihozod a legjobbat!

HALAK (február 20-március 20)

Valaminek lassan a végére érsz, ám legnagyobb bosszúságodra úgy tűnik, hiábavaló volt a sok munka és befektetett energia, mert elég soványnak tűnik az eredmény. Amennyiben van még rá lehetőséged, finomíts a dolgon, ha viszont már elúszott a hajó, akkor nem érdemes bosszankodnod, egyszerűen csak próbáld elfogadni az egészet úgy, ahogyan van. Időnként előfordul, hogy olyan erők befolyásolják az életet, amelyeket te sem tudsz irányítani, így legfeljebb arra kell törekedned, hogy a lehető legjobb tudásod tedd a dolgodat. Amúgy meg ne akarj mindig szembeúszni az árral!