Napi horoszkóp május 17.: A Kosok elismerésre vágynak, a Szüzeknek régi álma válhat valóra

Borítókép: Napi horoszkóp május 17.: A Kosok elismerésre vágynak, a Szüzeknek régi álma válhat valóra
Ma se feledkezz meg a horoszkópodról, mert ezúttal is sokat elárulnak a csillagok!

NAPI HOROSZKÓP Május 17.

KOS (március 21-április 20)

Úgy érzed, bármit teszel, akármilyen keményen dolgozol, nem ismernek el kellőképpen a környezetedben úgy, ahogyan az neked is jól esne. Meglehetősen frusztrál az, hogy mindent dupla akkora lendülettel kell csinálnod ahhoz, hogy felhívd magadra a figyelmet és kivívd mások elismerését. El kell azonban döntened, hogy mi a fontosabb: az, hogy önmagadat elégedetté tedd, vagy az, hogy mások megveregessék a vállad. Elsősorban érdemes a saját boldogságod elérésére törekedned, és csak azután lesz fontos az, hogy kinek mi a véleménye rólad. Ne teperj görcsösen, litereket izzadva azért, hogy bárkinek kivívhasd az elismerését! Az az ő értékrendje, ez pedig a tiéd!

BIKA (április 21-május 21)

Sakkot kaptál valakitől, egyszerűen sarokba szorított, ráadásul nem túl tisztességes eszközökkel. Emiatt kezdetben nagyon dühös vagy, legszívesebben óvást nyújtanál be, hisz pontosan tudod, hogy milyen hátsó szándékoktól vezérelve, milyen eszközöket használt fel ellened csak azért, hogy előnyt kovácsolhasson magának. Ne hagyd azonban, hogy az érzelmeid és az ösztöneid vezessenek, inkább higgadtan és okosan játszd meg a bábuidat úgy, hogy a végén el ne veszítsd a játszmát! Ne feledd: az nevet, aki utoljára nevet!

IKREK (május 22-június 21)

Nem értesz egyet egy olyan személlyel, aki kiönti a szívét és megértést várna tőled. Te azonban, noha igyekszel megértő lenni, részvéttel és sajnálattal az arcodon bólogatni, valójában minden egyes porcikád tiltakozik ellene. Ám mivel ez a bizonyos ember nagyon közel áll a szívedhez, várd ki a legmegfelelőbb alkalmat arra, hogy nagyon finoman és óvatosan véleményt nyilváníthass ezzel kapcsolatosan, gondosan ügyelve arra, hogy ne nyúlj túl mélyre a lelkében és ne bántsd meg vele. Az álláspontod úgy is érzékeltetheted, hogy egy bizonyos logikai vonal mentén rávezeted. Ügyelj arra, hogy emiatt ne romoljon meg a közöttetek lévő kapcsolat!

RÁK (június 22-július 22)

Szorult helyzetedben valaki a segítségedre siet, pont azelőtt, hogy az egész eddig elvégzett munkád a semmibe veszne. Nagyon hálás vagy érte, hisz ha ő nem pont most érkezik, akkor valószínűleg minden füstbe menne, Te pedig átkozhatnád a napot, amikor egyáltalán belekezdtél. Ám mivel a segítség időben érkezett, sikerül menteni a menthetőt, méghozzá nem is akárhogyan. Biztosítsd az illetőt róla, hogy ő is számíthat rád bármiben, ha segítségre szorul, ami pedig téged illet, legközelebb légy körültekintőbb, mielőtt nagy baj lenne!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Bár megvan a véleményed egy bizonyos dologról, egyelőre nem jött el a megfelelő alkalom arra, hogy hangosan, mindenki előtt kinyilváníthasd. Igyekezz kordában tartani az érzéseidet, mert most még nem biztos, hogy megértenének. Sőt, meg is bánhatsz másokat, ha pedig hallgatsz, megspórolod magadnak azt, hogy magyarázkodnod kelljen csak azért, mert túl hamar járt el a szád! Ne aggódj, eljön majd a Te időd is, amikor olyan hangosan hallathatod a hangodad, ahogy a csövön kifér, egyelőre azonban próbálj meg uralkodni magadon!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A változás szelét érzed, úgy gondolod, most jött el a megfelelő alkalom arra, hogy a régóta dédelgetett álmaidat megvalósíthasd, hisz végre rendelkezésre állnak azok az eszközök, amelyek ehhez szükségesek. Amennyiben pontosan tudod az úrirányt, s megvan a terved, ne késlekedj, indulj el a nagy kalandra, amelynek végén Te is megbizonyosodhatsz róla, hogy érdemes volt kivárni azt a pillanatot, amikor minden összeáll és a legideálisabb a nagyszabású terv megvalósítására és a teljesség elérésére, amit soha jobbkor nem tudsz megtenni! Indulj, mert amit ma megtehetsz, azt nem jó ötlet holnapra halasztani!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Valaki akaratán és tudtán kívül olyasmivel bánt meg, amiről nem is gondolta volna, hogy ilyen mély nyomot hagy majd benned. Ne haragudj rá, hisz egyáltalán nem ez volt a szándéka, hogy maradandó károsodást okozzon, sokkal inkább próbálta volna egy bizonyos dologgal kapcsolatban felnyitni a szemedet, Te azonban túl hevesen reagáltál. Érdemes azonban elgondolkodnod azon, talán azért ejtett rajtad sebet, mert igaz lehetett az, amit mondott. Amennyiben megpróbálsz a sértettségedtől elvonatkoztatni, meglátod, hogy igenis volt értelme annak, amire az illető igyekezett rávilágítani!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Valaki egy beszélgetés során kétértelmű dologgal ültet bogarat a füledbe, ezzel olyan kérdéseket vetve fel benned, amelyekre eddig nem is gondoltál. Mivel egészen azóta nem hagy nyugodni a dolog, épp ezért igyekezz ezekre a kérdésekre választ találni, mert egészen addig úgy sem tudod majd kiverni a fejedből őket! Jó eséllyel fog sok mindenre fény derülni, de fel kell készülnöd arra is, hogy talán most válik számodra is világossá az, hogy nem mindenki feltétlenül az, akinek mutatja magát. Akárhogyan is, de ennek mindenképp érdemes utánajárnod!

NYILAS (november 23-december 21)

Jól alakulnak a dolgok, úgy tűnik, a folyó a saját medrében, különösebb akadályok nélkül folyik, Te pedig kifújhatod magad, hisz kiválóan megástad a medret, jól kialakítottad a folyás irányát, teljes joggal gyönyörködhetsz tehát a művedben. Figyelj azonban oda, ne lazulj el teljesen, mert bármikor jöhet egy olyan váratlan fordulat, amely mindent felborít és gyors beavatkozásra lehet szükség. Lazíthatsz egy bizonyos szintig, de állj készenlétben, hogy amennyiben a helyzet úgy kívánja, közbe tudj lépni, megelőzve ezzel az esetleges negatív következményt!

BAK (december 22-január 20)

Érzelmi hullámvasúton ülsz, szinte óránként változik a hangulatod, nem tudod már azt sem, hogy melyik kocsiba ülj a szerelvényen. Épp ezért talán most jött el az a pillanat, amikor kicsit lazítanod kellene, mert ezt az érzelmi túlfűtöttséget az okozhatja, hogy kezdesz belefáradni a napi monotonitásba, abba, hogy nincs változatosság az életedben és minden olyan egysíkú. Ne akarj mindenáron a mókuskerékben futni, mert előbb-utóbb össze fognak gabalyodni a lábaid és nagyot eshetsz! Szállj ki egy kicsit, kapcsolódj ki, rendezd a gondolataidat és az érzelmeidet, és csak akkor állj készenlétben megint, ha ismét hadra foghatónak gondolod magad!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Ma olyasvalakitől kapsz egy kedves gesztust, akitől nem számítottál rá. Fogadd el és igyekezz viszonozni, hogy ő is érezze, ez a dolog nem egyoldalú, mert te is szeretsz adni és meglepni másokat. Így építhetsz fel hosszú távú kapcsolatokat – és talán még a szerelem szele is megérinthet. Légy nyitott, befogadó és a kisugárzásoddal próbáld a világnak jelezni, hogy nem vagy mindenki számára megközelíthetetlen! Mosolyogj bátran másokra, s hidd el, vissza fognak mosolyogni!

HALAK (február 20-március 20)

Komoly kihívással kell szembenézned, amihez hasonlóban még nincs tapasztalatod, de várakozásokkal telve tekintesz elé. Ne félj elindulni, csak az első lépések nehezebbek, utána megy majd minden magától, mint a karikacsapás. Időnként szükséged van arra, hogy kimozdulj a komfortzónádból és olyan dolgokban próbáld ki magad, amelyek nagy lendületet adnak a jövőre nézve! Mivel azonban ez a kaland kockázatoktól sem lesz mentes, pihenj rá és ezúttal igyekezz kizárólag erre koncentrálni, ne vállalj több feladatot, amíg nem teljesíted ezt a kihívást!