Napi horoszkóp június 18.: a Bikák kiállnak a véleményük mellett, a Halak extrém dologban próbálhatják ki magukat

Borítókép: Napi horoszkóp június 18.: a Bikák kiállnak a véleményük mellett, a Halak extrém dologban próbálhatják ki magukat Forrás: pexels.com
Hétfői horoszkóp.

NAPI HOROSZKÓP júniuS 18.

KOS (március 21-április 20)

Úgy érzed, ma az őszinte érzelmek napja van, ennek megfelelően nem is szemérmeskedsz a környezeted előtt. Aki közel áll hozzád, annak bevallod, akivel problémád van, annak elmondod, illetve ha hibáztál, azt sem szégyelled bevallani. Szép dolog az őszinteség, de vigyáznod kell vele. Amennyiben úgy döntesz, hogy megosztod az érzéseidet másokkal, számolnod kell vele, hogy ezzel sebezhetővé és sérülékennyé válhatsz. Épp ezért gondold meg, kinek és mit mondasz, mert benne van a pakliban a csalódás lehetősége is. Ne bánts meg olyanokat, akik fontosak számodra, mert nem tudhatod, milyen mély sebet ejtesz! Csak óvatosan, kösd be magad a mai érzelmi hullámvasúton!

BIKA (április 21-május 21)

Nem osztod a többiek véleményét egy bizonyos helyzetben, emiatt úgy érzed, kinéznek a társaságból. Ne akarj senkit meggyőzni, fogadd el, hogy másoknak különbözik a véleményük, de csak azért, mert ferde szemmel tekintenek rád, ne legyen rosszabb a kedved, vagy ne adj alább az elveidből. Gondold végig, kinek és mit mondasz, mert a különbségek vitákat szülhetnek, amelyek csak mérgezik az emberi kapcsolatokat. Vállald fel bátran önmagad, az álláspontoddal együtt és örülj annak, hogy más vagy, mint a többiek. A szürke egerek között van végre egy színes is!

IKREK (május 22-június 21)

Mások elvárásai szerint végzed a dolgodat, s nem engedsz teret a saját kreativitásodnak. Így azonban a végeredmény sem a te egyéniségedet tükrözi, ami születik, az nem te vagy. Mivel megvan benned az alkotás képessége, kreativitással és mérhetetlen fantáziával, épp ezért nem szorulsz arra, hogy mások mondják meg, mit és hogyan kellene csinálnod. Ahhoz, hogy letedd a névjegyed, a sarkadra kell állnod és önálló döntéseket kell tudnod hozni, így fogsz emlékezeteset alkotni!

RÁK (június 22-július 22)

Kezded elveszíteni a fonalat egy bizonyos dologgal kapcsolatban, emiatt eléggé kétségbeesel. Mielőtt azonban futásnak eredsz, érdemes adnod magadnak egy esélyt arra, hogy megoldd a problémát, hisz rendelkezel annyi tudással és tapasztalattal, hogy könnyedén pontot tegyél a végére. Szedd össze magad, higgy abban, hogy meg tudod csinálni és akkor nincs az a probléma, amit ne lennél képes kifogástalanul magad mögött hagyni. Ne add fel ilyen könnyen!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Csalódnod kell valakiben, akit sokkal többre tartottál, mint amit most megtapasztaltál. Azért keserít el a dolog, mert sokkal jobb emberismerőnek gondoltad magad, de most önmagadban is csalódnod kellett. Ne keseredj el, de legközelebb kétszer gondold meg, kivel bizalmaskodsz, igyekezz jobban megismerni, mert nem minden arany, ami fénylik! Ez most nem jött össze, de ne általánosíts a jövőben, hisz nem mindenkire igaz ez az állítás. Fel a fejjel!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Mérföldkőhöz érkezett az életed, olyasmibe szeretnél ugyanis belevágni, ami egyelőre elég ismeretlen dolog a számodra, de mindenképp látsz benne fantáziát. A környezetedben élőkkel is várakozással telve osztod meg a dolgot, ám a fogadtatás nem épp olyan, amit vártál. Ők ugyanis nem repesnek az örömtől, mert azt gondolják, hogy fejjel rohansz a falnak. Hallgasd meg a véleményüket, de ne engedd magad teljesen befolyásolni. Mivel azonban előfordulhat, hogy az intelmeknek van alapja is, tudj szelektálni és dönteni, hogy mi az, ami még belefér és mi az, amivel már a testi-lelki épségedet kockáztatot!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Helyzeti előnyt élvezel egy bizonyos szituációban, de nem szeretnéd semmiképp azt a látszatot kelteni, hogy esetleg vissza akarnál élni ezzel. Igyekezz mások segítségére lenni, várd meg, amíg utolérnek, mert ha te előrefutsz, nem tudtok csapatban működni. Tarts össze a többiekkel, add át a tudást és tapasztalatot, ami benned van, mert ettől csak jobb emberré válsz, akire mindenki elismeréssel tekint és hálás neki. Büszke lehetsz magadra, mert nemcsak vérprofi vagy, hanem még a szíved is a helyén van!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Olyasmivel kell szembesülnöd, amire egyáltalán nem számítottál, s teljesen keresztülhúzza a számításaidat. Ne ess kétségbe, higgadtan és racionálisan gondold végig, mi lehet a lehető legjobb lépés, amit ebben az ügyben tehetsz. Győződj meg róla, hogy az irány mások szerint is megfelelő, épp ezért kérd ki olyan személyek véleményét, akik valóban megbízhatóak, s nem csupán azt mondják, amit hallani szeretnél. Ha mindent úgy csinálsz, ahogyan a józan eszed diktálja, nem történhet semmi eget rengető dolog!

NYILAS (november 23-december 21)

Valaki igyekszik rád testálni egy feladatot, ami egyáltalán nem áll közel hozzád. Minden igyekezetével próbálja elhitetni veled, hogy ebből csakis jól jöhetsz ki, neked azonban averzióid vannak a dologgal kapcsolatosan. Ha egy másodpercig is úgy érzed, hogy ez nem a te utad, ne hagyd, hogy mások rávegyenek bármire is. Nem kell olyasmit csinálnod, amihez nem fűlik a fogad. Mivel ez a dolog egyáltalán nem szimpatikus és még csak nem is kötelező, így nyugodt szívvel mondhatsz nemet rá.

BAK (december 22-január 20)

Mindent egyetlen nap alatt szeretnél elintézni, emiatt kapkodva ide-oda rohangálsz, nem látva a nap végét sem, és egy idő után arra kell rájönnöd, hogy kezdesz kissé elveszni. Mivel nem terveztél előre, csupán sodródsz az árral, igyekezz úgy evezni, hogy ne legyen belőle semmiféle problémád. Egyik dolgot a másik után vedd terítékre, s ne hagyj semmit befejezetlenül, ami később bonyodalmat okozhatna. Igyekezz legközelebb kevesebb és kisebb volumenű feladatot vállalni, mert így csak bele fogsz fulladni az egészbe!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Úgy érzed, nem bírod tovább azt a feszültséget, ami körülötted uralkodik. Nem vagy hozzászokva ahhoz, hogy egy konfliktushelyzet ennyire eluralkodjon. Mivel rendkívül jó problémamegoldó képességgel rendelkezel, vedd kezedbe az irányítást, állj a sarkadra, próbáld visszafordítani a helyzetet és a pozitív irányba terelni a vitás feleket. Hálásak lesznek neked azért, hogy segítettél nekik rendezni az eldurvuló szituációt. Büszke lehetsz magadra!

HALAK (február 20-március 20)

Valaki meglepő dologgal áll elő, ami elsőre elég extrémnek hangzik számodra. Nem tudod, hogy bele merj-e vágni, hisz nem vagy az a fajta ember, aki csak úgy kiugrik a komfortzónájából. Valamilyen oknál fogva azonban mégis úgy érzed, érdemes kipróbálnod magad, hisz nem ülhetsz mindig a karosszékben sálat kötögetve. Egyszer élsz, kezedben a sorsod, lépj egy merészet, hisz nincs nagy veszítenivalód!